Як я втратила Цноту: 10 відвертих зізнань Зірок (ФОТО, ВІДЕО)

01/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
Як я втратила Цноту: 10 відвертих зізнань Зірок (ФОТО, ВІДЕО)

Шок, що розкута Адріана Ліма вперше зайнялася сексом аж у 27, а недоторка Брітні Спірс втратила цноту ще в 14. Хоч особисте життя багатьох зірок покоїться під грифомцілком таємно“, секрети першого сексу деяких селебріті дізнатися таки вдалося. Всі вони вже зачекалися тебе в наступних рядках.

11

1. Адріана Ліма

Одна з найкрасивіших ангелів Victoria's Secret, всесвітньо відома супермодель Адріана Ліма, виявляється, берегла цноту до шлюбу. Модель 3 роки зустрічалася зі своїм майбутнім чоловіком, баскетболістом Марко Яричем, і тільки після весілля у 27річному віці втратила цноту.

Йому доведеться поважати мій вибір. Якщо він цього не робить, значить я йому не потрібна“, – саме такої позиції дотримувалася Адріана.

15

2. Брітні Спірс

Історія про непорочність відомої співачки виявилася всього навсього грамотною піаркампанією. Колишній адвокат 25-річної Брітні Спірс Ерік Ервін повідомив в інтерв'ю одному з американських журналів, що співачка позбулася невинності в 14 років. Ервін розповів, що першим чоловіком Брітні був друг її дитинства. Новина стала справжньою сенсацією для ЗМІ, що нагадують Спірс, що велику частку популярності на початку своєї кар'єри вона набула саме завдяки своїй вигаданій цноті.

16

3. Анфіса Чехова

Відома російська телеведуча і актриса, що прославилася еротичною передачеюСекс з Анфісою Чеховою“, зізналася, що її перший раз був жахливий. Вона не змогла задовольнити свого партнера, просто лежала як колода. Її молодий чоловік після цього виглядав, як вантажник після важкого трудового дня. Також Анфіса розповіла, що жахливо комплексувала через пишні форми.

18

4. Шер

Американська попзірка Шер розповіла, як позбулася невинності:

Коли мені було 14, подружки казали, що цілуватися з хлопцямице здорово, але головнене доводити справу до кінця. Тоді вони будуть тебе поважати. Але мені така поведінка здавалося дурницею. Я вирішила зайнятися сексом по-справжньому і віддалася сусідському хлопчику, в якого була закохана. Коли все закінчилося, я здивовано запитала: “І це все?“ – “Так“, відповів він. “Гаразд, тепер можеш йти додому“, – сказала я“.

20

5. Тіна Тернер

Королева рокнролу і володарка восьми премійГреммі“ – Анна Мей Баллок (справжнє ім'я Тіни Тернер) стала жінкою в 17річному віці. “Я дуже засмутилася, коли ЦЕ сталося. Було так боляче, що я думала, що помру. А ось моєму другові настільки сподобалося, що він був готовий повторити все ще раз“, – поділилася в одному інтерв'ю легендарна співачка. Другом був саксофоніст гурту The Kings of Rhythm Реймонд Хілл, там ж співала і юна Анна. А через рік вона народила сина Крейга.

22

6. Шерон Стоун

Американська актриса, продюсер і колишня модель, широко відома роллю в фільміОсновний інстинкт“, розповіла, що її перший раз стався на задньому сидінні автомобіля її однокласника. Єдине, що пам'ятає актриса, так це сильну незручність і збентеження.

24

7. Анджеліна Джолі

Сама високооплачувана акторка Голівуда, секссимвол і ікона стилю, Анджеліна Джолі стала дорослою вже в 14. Ця подія відбулася з її шкільним другом. Мати про дружбу з хлопчиком знала, попереджала лише про те, щоб вони займалися цим тільки вдома. Схоже, що вже тоді майбутня зірка тяжіла до технік БДСМ. Неприборканій Джолі не вистачало відчуттів, тому вони разом з хлопцем наносили один одному порізи, що за словами Джолі робило відчуття більш гострими.

26

8. Періс Хілтон

Спадкоємиця найбільшої в світі мережі готелів Hilton Hotels, а за сумісництвом скандально відома світська левиця Періс Хілтон піддалася спокусі в 15 років. Вонаподаруваласебе на день народження 17-річному зведеному брату.

28

9. Мадонна

Поп-діва позбулася невинності в 17 років, і не з великої любові, а з банальної цікавості і можливості похвалитися перед подругами. І хоч у сім'ї юної Мадонни секс вважався аморальним діянням, першопрохідцем серед подругдівчат була саме вона.

 

Її обранцем став 17річний футболіст шкільної команди. Через пару десятків років співачка зізнається, що шкодує лише про одне: її перший чоловік став звичайним сім'янином з двома дітками.

30

10. Джессіка Сімпсон

Американська співачка, актриса, телеведуча і дизайнерДжессіка Сімпсон дала обіцянку батькові зберігати свою цноту до шлюбу і стримала його. У 22 роки Джессіка вийшла заміж за актора Ніка Лаше і, власне, з ним позбулася невинності.

34