Найсексуальніші акторки серіалів (ФОТО)

25/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Найсексуальніші акторки серіалів (ФОТО)

У житті кожної актриси є особлива роль. Саме з такої ролі починається успішна кар'єра і з'являються натовпи шанувальників. Одним щастить і в майбутньому, а інші, на жаль, так і залишаються актрисами однієї ролі.



Ми представляємо вашій увазі актрис, які зіграли в серіалах запам'ятовуються, яскравих і сексуальних героїнь.

 

1. Олівія Уайлд

2

Американська актриса зіграла роль доктора Ремі Хадлі в телесеріалі «Доктор Хаус». Героїню з важкою долею кілька разів звільняли з різних причин, але пізніше поновлювали на посаді. Олівія Уайлд вважає, що саме роль Тринадцятої (прізвисько героїні Ремі Хадлі) в телесеріалі зробила з неї світову знаменитість і забезпечила її затребуваність як актриси надалі.



2. Єва Лонгорія

3

У серіалі «Відчайдушні домогосподарки» чотири подруги і сусідки, які проживають в американському передмісті, перебувають у пошуках особистого щастя. Приміром, найчарівніша домогосподарка Габріель Соліс вийшла заміж за розрахунком, але пізніше зрозуміла, що гроші не зроблять її по-справжньому щасливою. Сексуальна Єва Лонгорія в ролі Габріель з'являється в кадрі в яскравих і спокусливих образах.



3. Кобі Смолдрес

4

У телесеріалі «Як я зустрів вашу маму» Смолдрес грає роль Робін Щербатски, молоду дружину, що приїхала з Канади підкорювати Америку. Батько Робін мріяв про сина, зза чого героїня виховувалася як хлопчик. Вона може підтримати будь-яку розмову в компанії чоловіків, попиваючи віскі, любить курити сигари і дивитися хокей.



4. Христина Асмус

5

Актриса прославилася насамперед завдяки ролі Варі Чорноус в серіалі «Інтерни». Невпевнена в собі, скромна і дуже чарівна Варя закохується в самовпевненого і нахабного інтерн Романенко, після чого починається їхній бурхливий роман. Через три роки зйомок в сіткомі, Христина йде з серіалу, вирішивши, що їй не вистачає часу на кіно і театр.



5. Дженніфер Еністон

6

Одним з найбільш популярних серіалів за всю історію кінематографа є ситком «Друзі». Історія про найкращих друзів, які не уявляють життя один без одного, зацікавила увесь світ. Актори, які зіграли головні ролі, моментально отримали популярність. Дженніфер Еністон, яка виконала роль привабливою Рейчел Грін, успішно продовжила акторську кар'єру і після завершення зйомок серіалу.