Мода, яка вбиває: найбожевільніші вбрання українок 2015 року (ФОТО)

19/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Мода, яка вбиває: найбожевільніші вбрання українок 2015 року (ФОТО)

Сьогодні дуже важливий пост — про жіночу моду. Джинси і шорти із завищеною талією — це погано! Леопардові ганчірки — це жахливо, а в'язані чобітки — найгірше, що траплялося з жіночою модою в цьому столітті. А що найгірше — на зміну застарілим жахам приходять нові. Отже, давайте обговоримо сезон 2015 року.

Один із блогерів розповів про те, як насправді чоловіки оцінюють старання жінок "слідкувати" за модними віяннями і як чоловіки взагалі сприймають нові модні тренди.

Образ #1

У цьому сезоні з'явилася якась неймовірна мода на суперяскравий одяг. При цьому тільки один елемент костюму повинен бути яскравим. Дівчина одягає на себе щось кислотне. Навіщо?

1

Я розумію, якщо дівчина працює дорожнім робітником або їде на велосипеді. Тоді привертати до себе увагу оточуючих цілком виправданоАле ходити в такому вигляді по вулицях ходять? Жінкамаяк! Насправді, наші дівчата дуже люблять "кидатися в очі" кислотними кольорами, частинами тіла і т. д.

2

Яскраво-кислотні речі заполонили магазиниНе купуйте цього ніколи!

3.

Образ #2

ТакДуже цікавий екземпляр. Костюм прігламурених доярок. Є правило: чоботи вліткутільки якщо вам треба йти місити лайно в корівнику. Звичайно ж до праці доярок усі ставляться з повагою, але будь-який спецодяг доречний у суворо визначених ситуаціях.

4

Запам'ятайте: що б з вами не трапилося, як би сумно і самотньо вам не було, не варто купувати веселенькі розписні чобітки. В'язані чобітки теж не потрібно купувати. У світі не існує прикладів вдалого поєднання чобіт і літньої сукні.

5

Образ #3

На зміну леопардовому принту прийшла комбінація леопардозебр. Чи можна носити костюм леопардозебри? Ні, якщо тільки ти не зебра або не леопард.

6

Образ #4

А буває ще таке диво — абсолютно всі речі леопардові! Чому українки люблять леопардові шкури? невідомо… Попри привабливість дівчини, у костюмчика є один недолік — чохол від камери не плямистий. Треба виправити.

7

одниці" проникли на блакитні екрани телевізорів і виблискують своїми плямами у випусках новин.

8

Образ #5

Останнім часом військова тема стає все популярнішою у зв'язку зі зростанням рівня патріотизму. Китайські дизайнери вловили модні тенденції і представили на ринку купу маскувальних костюмів. На жаль, замість того, щоб приховувати своїх володарів, ці камуфляжні штани тільки підкреслюють їх недоліки.

9Іноді

Образ #6

Трапляється, що у дівчини велика попа. Ніхто нічого проти не має. Проте потрібно врахувати певний момент: вона не повинна вивалюватися з одягу.

11

Крім того, вона не повинна просвічуватися…

12

Образ #7

Переходимо до волосся. Красу дівчини можна побачити, оцінивши ї волосся. Так от, чубчик "а-ля колгосп" ще жодну дівчин не зробив красунею.

убчикшолом" або "чубчиклопата" вперто не бажає виходити з моди. Дівчата, запам'ятайте: така гривка добре виглядає в одному випадку — на рекламі в модному журналі. Миле обличчя дівчини такий чубчик спотворить в 99,9% випадків.

13

І такий варіант також…

14

Образ #8

Головний "писк" літнього сезону — мішкуваті ганчірочки, які висять на безформному тілі, оголюючи целюлітні стегна, криві ніжки і білизну. Це ще не найгірший варіант, жах починається, коли такі комбінезони надягають дівчата з пишними формами.

15

Образ #9

Шорти із завищеною талією можна побачити чи не на кожній представниці прекрасної статі. Та більшість із них забувають, що вони йдуть лише 1 дівчині з 10.

17

Образ #10

З будь-якого правила є винятки. Ви можете носити дурні комбінезони, приміряти на себе шкуру леопарда, можете навіть зробити собі гривку лопатою. Але є речі, які робити не можна ні в якому разі. Є речі, за які не можна прощати. Запам'ятайте, немає нічого гіршого, аніж плювати насіння на вулиці, обсипаючи землю навколо себе лушпинням.

18