Осінній гардероб допоможе обрати знак зодіаку

18/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Осінній гардероб допоможе обрати знак зодіаку

Осінь – час розпродажів і шопінгу. Цей період року ідеально підійде для всіх любителів обновок. Завдяки порадам астрологів кожен зможете знайти ідеальний і комфортний для себе спосіб.

8


Овен


Шопінг для Овнів не завжди розвага, іноді їх можуть дратувати тісні, задушливі примірочні, речі за шалені гроші й розміри, які брешуть. Кожен Овен мріє про магазин тільки для нього: де примірочні широкі та зручні, де речі будуть ідеально сидіти, а туфлі ніколи не натирати.


Щоб задовольнити всі свої потреби, Овнам краще вибирати яскраві та насичені кольори, наприклад, червоний або оранжевий. Що стосується фасону і стилю — виберіть діловий костюм для офісу, а для неформальної обстановки — вузькі джинси або міні-шорти. Обов'язково доповніть образ яскравими прикрасами.


Телець


Тельці — профі в покупках. Вони люблять одягатися дорого і стильно, а матеріалам приділяють особливе значення. Але як тільки настає день зарплати, вони замріяно ходять у передчутті своїх вечірніх покупок. Весь день у них перед очима сукні, сумочки, браслетики, бо ж для них немає кращого відпочинку, ніж шопінг.

New-Urban-Brit-Blugirl-Fall-Winter-2014-2015-Lookbook-06

Тельцям варто вибирати довгі сукні, високі підбори і капелюшки. Спробуйте відмовитися від комірів, рюшок і блискавок. Не варто використовувати багато прикрас, краще нехай прикраса буде одна, але дуже яскрава.

Близнюки


Вони не любите ходити на шопінг в самоті. Для Близнюків дуже важлива думка близьких людей: сестри, мами або кращої подруги. Головне для них — спілкування та поради при виборі сукні.

Street-wear

Близнюки трохи Плюшкіни і не люблять розлучатися зі своїми речами, тому такого гардеробу як у них немає більше ні в кого! Якщо ж вони хочуть додати строгості й зібраності, то потрібно вибирати діловий костюм, а для шарму — маленьке чорне плаття. З аксесуарами краще не переборщити, вони не повинні кидатися в очі.


Рак


Раки вибирають речі з розумом, вони завжди повинні бути хорошої якості й прикрашати. Для Раків зовнішній вигляд надзвичайно важливий, вони дуже трепетно ставляться до нього і люблять свій одяг, як кошенят. Раки нічого не викидають, бо впевнені, що їхні діти обов'язково будуть з задоволенням колись носити ці речі.


Ракам ідеально підійде затишний та приємний до тіла одяг. Нехай це будуть обтягуючі довгі сукні зелених і блакитних відтінків. Не потрібно боятися сміливого макіяжу — він найкраще доповнить образ. Серед прикрас краще зупинитися на довгих кулонах зі срібла або перлин.


Лев


Леви відчувають себе в магазині, як на полюванні. Якби Левові запропонували стати імідж-консультантом він неодмінно б розбагатів. Ніхто не розбирається в моді краще, у них бездоганний стиль і смак. Кожен Лев повинен спробувати створити свій модний блог або викладати фото в соцмережі — нехай люди милуються красою.

latest-lookbook-collection-luisa-spagnoli-2015

Жінки-Леви люблять бути царицями у всьому, їм краще вибирати благородні тони і золотисту гаму. Штанів класичного крою — найідеальніший варіант. Серед прикрас краще доповнити свій образ бурштином або золотом.


Діва


Шопінг для Дів — найслабкіше місце. Вони люблять прості, але стильні речі. Потрібно спробувати робити покупки через інтернет, і тоді це не буде такою каторгою.

Для Дів підійде нейтральний стиль кежуал: легкі речі пастельних або сірих тонів. У прикрасах віддайте перевагу масивним перстням і браслетам з натуральних каменів.


Терези


У Терезів все залежить від настрою: якщо він хороший, то і шопінг завжди буде вдалим. Терези ніколи не куплять річ, не примірявши її, або якщо її вартість перевищує допустимий бюджет. Вони дуже прискіпливі до речей.

achilleas-accessories-lookbook-fall-2014

Терези завжди вибирають те, що їм пасує. Штани, ділові костюми, сукні та костюми з мереживами з легких і пухнастих тканин пастельних тонів завжди прикрасять жінку-Терези. Такі образи вдало доповнять сережки і перстні з аметистом і опалом.


Скорпіон


Скорпіони на шопінгу практично некеровані. Вони люблять набрати купу речей, переміряти все і дійти висновку, що кожна річ на Скорпіонові сидить ідеально. Саме через таку несправедливість буття подруги Скорпіонів не дуже люблять ходити з ними по магазинах.


Скорпіони не бояться чужої думки, тому в їхній шафі дуже багато панчіх, купальників, коротких спідниць і обтягуючих джинсів. Цієї осені їм варто звернути увагу на темні кольори: зелений, червоний, синій, фіолетовий. А також спробувати більше носити трикотаж, доповнивши його масивними і строгими прикрасами.


Стрілець


Стрільці не отримують особливого задоволення від бродіння по магазинах і "перегляду" одягу. Знайшовши щось підходяще, вони купують цю річ, але особливого щастя від цієї покупки не отримують. А от на розпродажах вони відчувають себе більш впевнено. Стрільці люблять спортивний стиль, в якому відчувають себе максимально комфортно.

achilleas-accessories-fall-winter-2014..

При виборі речей Стрільцю слід менше уваги звертати на марку, а більше на якість. Перестати думати про думку оточуючих і купувати те, що подобається саме їм. Вибирайте речі гладкої фактури з відливом. Віддавайте перевагу білому і темно-синьому кольорам. Замість сумки купіть краще дорогий і стильний портфель. Серед прикрас — вибирайте масивні речі з білих металів.


Козеріг


У Козерогів бездоганний смак, але декому він здається трохи суворим. Вони завжди знають, що з чим одягти і як правильно підібрати кольори. Вони купують речі на початку розпродажів — щоб не переплачувати, але і не ритися в залишках.


Козерогам завжди будуть йти гладкі сірі светри і суворі блузки. Стилісти радять їм носити костюми, вони ідеально підійдуть і за стилем, і за смаком. Взуття вибирайте стійке, на високому каблуці. Серед прикрас віддавайте перевагу золоту.

Водолій


Водолії завжди в курсі всіх модних подій. Тільки вам завжди відомі такі магазинчики, про які не знає більше ніхто. Водолії часто віддають перевагу прикрасам з етнічними мотивами і стильним речам ручної роботи. У них свій, несхожий на всі інші стиль.

Tory-Burch-Pre-Fall-2015-Retro-Collection-Lookbook-WHAT-PIXIES-WEAR-1024x476

Водоліям підуть шкіряні речі в поєднанні з легкими сукнями. Сміливо обирайте будь-яку колірну гаму, не бійтеся експериментів в одязі. А дорогі прикраси потрібно замінити більш простими і оригінальними.


Риби


Почуття внутрішньої краси у Риб вроджене, тому вони навіть в юності володіли талантом привертати до себе увагу оточуючих. Зараз шопінг для них це прогулянка, задоволення. Вони люблять і вміють купувати речі.

Одяг у Риб повинен бути м'яким, теплим і комфортним. Носіть зручні светри з трикотажу, а також мереживні речі. Діловий стиль трохи не те, що потрібно цієї осені, але якщо без нього не обійтися, спробуйте розбавити його яскравими квітами.


7