Зіркові скандали
Подобається

Вікторія Бекхем — агітатор анорексії (ФОТО)

15/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Вікторія Бекхем — агітатор анорексії (ФОТО)

Був час, коли Вікторію Бекхем називали "скелет" Спайс. Зараз вона багатодітна мати і популярний модельєр, але час від часу, а саме два рази в рік, вона "випускає скелетів зі своєї шафи" на подіум.

00240fullscreen

Останній показ Вікторії Бекхем у НьюЙорку критики назвали "шоу скелетів".

6

Той невтішний епітет Вікторія заслужила, підібравши для показу надто худих моделей. Потрібно відзначити, що це не вуперше. Раніше Вікторію вже не раз критикували за її пристрасть до моделей з хворобливою худобою. Крім того, за худобу не раз діставалося і самій Вікторії. У 2010 році вона навіть давала обіцянку більше не пропагувати нездорову худорлявість і вибирати для шоу більш вгодованих моделей. І ось знову.

2

"Вони не виглядають здоровими", — вирують "критики" в соціальних мережах.

Особливо всіх обурило рішення Вікторії запросити на роботу 17-річну Пейтон Найт, якій дизайнер довірила закрити показ. Радою модних дизайнерів Америки дозволено випускати на подіум моделей не молодше 16 років, таким чином 17-річна Пейтон Найт присутній на шоу цілком законно, але все одно це багатьом не подобається.

4 3

"Ви повинні погодувати цю дівчинку … будь Ласка, дайте їй трохи їжі", — пишуть користувачі соціальних мереж.

Вікторія демонстративно ігнорує критиків: "Це колекція для всіх форм і розмірів".

7 5

І дійсно, не можна не помітити, що на зміну ультраоблягаючим сукням-футлярам у творчість Вікторії Бекхем приходять речі більш вільного крою, які зможуть носити не лише власниці заповітного XXS.