Гола правда: скандально привабливі українські чиновниці, нардепи та прес-секретарі (ФОТО)

13/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Гола правда: скандально привабливі українські чиновниці, нардепи та прес-секретарі (ФОТО)

11Ганна Пенчева, модель з еротичного чоловічого журналу Maxim, стала прес-секретарем міліції в Одесі. Краса дівчини, а точніше гола правда про її минуле, відразу спровокувала скандал і натяки на те, яким чином модель без спеціальної освіти отримала таку високу посаду.

Подібні пересуди пережила два роки тому і колега Пенчевой, піарниця прокурора Сум Юлія Недокус. Після того, як люди знайшли її відверті фото в соцмережах, дівчина не витримала скандалу і звільнилася.

Правда, в останні роки народ ставиться більш лояльно до різких кар'єрних злетів красунь. Наприклад, депутат Олена Кошелева вже рік "радикально" працює у Раді, а пекуча брюнетка Людмила Мілевич і зовсім заслужила звання найпопулярнішого патрульного поліцейського Києва.

Ми згадаємо ТОП-10 скандальних "кар'єристок", щоб зрозуміти – коли краса їм будувати і жити допомагає, а коли накликає осуд громадськості і доводить до звільнення.

"Квітник Саакашвілі"

28-річна Ганна Пенчева поки звільнятися не збирається. Одесити вже 2 роки знають її як ведучу модного телеканалу Odessa fashion channel.

1Правда, у Ганни немає спеціальної журналістської освіти, її професія – менеджер з туризму. Пропрацювавши в турбізнесі два роки за кордоном, дівчина повернулася додому і закінчила школу телеведучих. До речі, її батько є власником одного з найбільш модних нічних клубів Одеси. Не виключено, що знайомство батька з найбільш впливовими людьми міста допомогло просування Анни по кар'єрних сходах.

Та й не секрет, що сам губернатор Міхаїл Саакашвілі дуже любить, коли його оточують симпатичні співробітниці. Гарячий грузин прославився пристрастю до красивих жінок ще за часів свого президентства. Кажуть, що такі ж методи відбору персоналу Саакашвілі застосував і в Одесі.

Зовсім нещодавно, 17 липня, Саакашвілі покликав до облдержадміністрації Марію Гайдар.Тепер 32-річна російська журналістка курує соціальні питання і вирішує організаційні завдання. Правда, Гайдар відрізняється чудовою освітою та значним послужним списком.

2Правнучка відомих російських письменників Аркадія Гайдара і Павла Бажова з дитинства багато подорожувала, після школи закінчила з червоним дипломом Академію наргоспу при Уряді Росії, де вивчала економічні і соціальні науки. Потім було навчання в Гарварді й у Московській юридичній академії.

На батьківщині Гайдар знають як співведучу Олега Кашина по програмі "Чорне і біле", а також роботі на радіо "Ехо Москви". А от українцям Марія запам'яталася насамперед тим, що не змогла відповісти, з ким воює Україна. Тому, народ став обговорювати не стільки зовнішню привабливість новопризначеного посадовця Саакашвілі, скільки її хитку політичну позицію.

Розмови про посадовицю з Москви затьмарили пересуди про ще одну красуню, 25-річну Юлію Марушевську, яка стала заступницею Саакашвілі всього за тиждень до призначення Гайдар.

3Юлія Марушевська відома в Україні як активістка Майдану і автор англомовного ролика із закликом до світу підтримати Революцію в Києві.

Дівчина також має за плечима навчання в таких престижних вузах як Гарвард і Стенфорд і навіть є аспірантом КНУ імені Тараса Шевченка. До того, як отримати високий пост у Саакашвілі дівчина очолювала інвестиційне агентство в Одесі. При цьому, Юля доводиться одеситам землячкою — її будинок знаходиться в Татарбунарському районі області.

Рада старатися

Парламент України восьмого скликання поповнився відразу декількома яскравими кадрами. Причому більшість скандальних красунь-депутатів привів у Раду Олег Ляшко.

Олена Кошелєва, Злата Огневич і Валерія Єгорова стали "радикалками".

b5abe3e103780b20a64ca4cae9299a2cПро скромну співачку, яка брала участь у "Євробаченні", швидко забули, як про депутата. А ось 25-річна Олена Кошелева активно радикалить донині. Вже у першій серії парламентського сезону поточного року вона допомагала однопартійцям блокувати трибуну Ради. Олена сиділа в кріслі спікера як цариця, а більшої переконливості її образу додавала дизайнерська сорочка від Vita Kin вартістю 27 тисяч гривень мінімум.

4До того, як стати депутатом, Кошелева Олена любила робити красиві фотосесії і викладати їх в Facebook.

"Я публікувала в інтернеті свої пости, багато знайомих і друзів, мої одногрупники допомагали. Так на мене звернув увагу Олег Ляшко", — розповідала історію успіху Кошелева.

У минулому році Кошелева мало не позбулася звання наймолодшого депутата в Раді через появу Дар'ї Ледовських, яка молодша за попередницю на рік. Тоді 23річна блондинка пройшла в парламент за списком "Народного фронту", але вже через кілька місяців відмовилася бути депутатом і присвятила себе родині, так як завагітніла.

5"Як людина, яка останні 5 років працювала у партійному секретаріаті (від Фронту змін до Народного фронту), я вдячна своїм однопартійцям за довіру і включення мене в список партії Народний Фронт на виборах у Верховну Раду під номером 73. У той же час зараз, готуючись стати мамою, деякий час планую зосередитися на інших пріоритетах", — так пояснила свій відхід Дарина.

"Дорогі депутати, чия помічниця? Майте совість, заберіть її з балкона! Весь чоловічий колектив фотографів не може працювати", — жартувала про нову помічницю "радикала" Сергія Скуратівського журналістка Ганна Габарска. Принади Валерії Єгорової привернули увагу не тільки працівників у Раді, але й українців у мережі.

6Про Валерію відомо не так багато, помічниця Скуратівського родом з Дніпропетровська. Дівчина стверджує, що вивчає юриспруденцію в Дніпропетровському університеті Нобеля.

"Мій найкращий бос", — так називає вона Ляшка й часто постить фотографії спільного проведення часу.

На тлі пекучих брюнеток-"радикалок" ефектно виділяється депутат Тетяна Донець. 35-річна білявка займає крісло в Раді вже друге скликання поспіль, а будує політичну кар'єру ще з 1998 року.

7За 17 років Тетяна виросла із помічника депутата до заступника Голови комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я.

Врівноважена і розважлива блондинка чітко йде по кар'єрних сходах, використовуючи свою привабливість собі на користь. Вона не ставала героїнею еротичних фотосесій, і тим не менш, в перервах багато депутати Ради злітаються до її крісла, щоб пофліртувати.

"Голлівудські" зірки

До недавнього часу в Кабміні була своя Анджеліна Джолі – так прозвали карооку естонку Янику Мірило в соцмережах.

835-річна струнка брюнетка наслідувала свого кінематографічного кумиру в еротичних фотосесіях, а потім отримала посаду радника міністра економічного розвитку Айвараса Абромавичуса.

Яника забула прибрати фотографії з профілю у соцмережах до того, як прославилася в Україні. Тому народ не сприйняв її всерйоз, і дівчина пішла з Мінекономіки в IT-центр за підтримки Кабміну.

Тепер у Facebook Яники Мірило ніяких відвертих фото, тільки звіти про досягнення в електронному уряді. Ну, і ще трохи сімейних знімків з сином у вишиванці.

Поліцейська Людмила Мілевич мало розповідає про те, як ловить злочинців на вулицях Києва. Зате охоче ділиться своїми здобутками в спорті та розвагами. Незважаючи на щільний графік і ненормовані зміни, супердівчина встигає потренуватися у спортзалі, злітати на відпочинок, покататися на конях і приділити увагу 6-річній доньці.

9Незважаючи ні на що, Мілевич звільнення навряд чи загрожує. Робота їй приносить не стільки прибуток, скільки популярність.

"У мене забезпечений чоловік", — відповідає Людмила на питання, звідки у звичайній патрульної гроші на шикарні авто і подорожі.