Новини про зірок
Подобається

Маша Єфросиніна розповіла про весілля Притули та показала нові фото

02/09/2015     Автор: admin
Маша Єфросиніна розповіла про весілля Притули та показала нові фото

115758

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ведуча Маша Єфросиніна у своєму «Фейсбуці» опублікувала додаткові фото з весілля Сергія Притули і Катерини Сопельник, на якій побувала.

А також прокоментувала реакцію ЗМІ і соцмереж на весілля:


«Кожен раз, коли ми отримуємо відмову від відомого людини дати інтерв'ю для «Відверто», я засмучуюся! Насамперед тому, що знаю причину!


Вони не хочуть виносити на суд громадськості своє особисте. І мають для цього всі підстави!


Я кажу про те, що, на мій превеликий жаль, це громадська думка у нас незмінно формується через «погано»! У нас же зараз: одружуються – погано (хто гуляє весілля під час війни), розлучаються – погано (не думають про дітей), створюють проекти – погано (марно витрачають гроші, краще б віддали на більш корисне), всиновлюють дітей – погано (а чому не всиновлюють хворих?), займаються благодійністю – погано (продавали б краще свої будинки/машини, а не привертали увагу до проблем), кажуть, що сутужно з роботою – погано (так їм і треба, щоб знали, як іншим погано).


Притула перед весіллям з Катею сказав мені: «Маруся, навіть уявити собі не можу, що почнеться після нашого весілля! Давай поки ніяких фото з церемонії не будемо викладати, бо таблоїди рознесуть все в мотлох! Я просто після заяву зроблю, але й тоді, думаю, нам дістанеться!»


От скажіть мені, люди добрі, чому так? Чому у нас так відвикли радіти за когось? Самі ж час від часу пишіть, що неможливо читати стрічку, переповнену поганими новинами. Що це, соціальний мазохізм такий? Чому ці коментатори, які жодного разу під численними Серегиными волонтерськими постами не поставили навіть хрестик, зараз пишуть їдку єресь про його особисте, яку навіть цитувати неприємно! Яке взагалі право є у всіх цих ботів-задротів коментувати чуже СПРАВЖНЄ щастя! Мало того, не знаючи достеменно про жоден з фактів, які йому ж і пред'являють, не бачачи навіть полуглазом, як все було насправді!


Як би вам гірко, лихослови, не було це приймати, а доведеться: Весілля була гідне! Неймовірно зворушлива церемонія, яка була позбавлена пафосу і наповнена ніжністю і навіть легким гумором! Все відбувалося у Львові! Наречена була просто чарівної краси, а Сергійко хвилювався як хлопчисько! Мами плакали від щастя, ми всі теж потім пішли перефарбовувати очі!


Кіркорова і Баскова з циганами не було! Були теплі, душевні і дуже смішні тости рідних і близьких! Пили, їли, вітали, кричали «Гірко!!!», танцювали!


І фотографувалися багато, але викладаємо тільки зараз…..


Мої найщиріщі вітання СПРАВЖНІЙ УКРАЇНСЬКІЙ РОДИНІ ПРИТУЛ КАТРУСІ та СЕРГІЙКА. ЩАСТЯ МОЛОДИМ!!!», побажала Єфросиніна.


Нагадаю, що Сергій Притула одружився 30 серпня на продюсері «Нового каналу» Катерині Сопельник. За інформацією ЗМІ, Катерина – дочка
Віктора Сопельник, якій балотувався від партії «Удар», а старша сестра Катерини – Світлана – одружена з колишнім регіоналом, депутатом Віталієм Хомутинніком.

Для Сергія Притули це другий шлюб, від першого шлюбу у Сергія є син.

115759 115757

115760