Новини про зірок
Подобається

Самі сексуальні бікіні цього літа: 10 зірок у купальниках (ФОТО)

28/08/2015     Автор: admin
Самі сексуальні бікіні цього літа: 10 зірок у купальниках (ФОТО)

1270173593_15

Це літо видалося спекотним, і знаменитості не втомлювалися демонструвати свою фігуру в бікіні. Вони з радістю ділилися зі своїми шанувальниками знімками з відпочинку. Подивимося, хто ж став найсексуальнішою зіркою в цьому сезоні, а хто ж навпаки — посміховиськом.

Ані Лорак між концертами знаходила час для відпочинку на морі і хвалилася знімками, на яких можна добре розгледіти її ідеальний прес і фігуру в цілому.

384857568

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Даша Астаф'єва цього літа побувала в сонячної Португалії, звідки ділилася фотографіями з пляжу, демонструючи свої сексуальні форми.

384890040

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Світлана Лобода — справжня трудяга. Замість того, щоб ніжитися на пляжі, вона працювала над новою піснею і про море тільки мріяла. Але встигла знайти час для того, щоб попозувати перед камерою і показати свою ідеальну фігуру.

384906804 (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Яна Соломко неймовірно швидко після пологів прийшла у форму і знялася в ексклюзивній фотозйомці в купальниках Calvin Klein і Agent Provocateu на пляжі в Маямі. Фігура, як для молодої мами, у неї неперевершена.

384859836

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Анастасія Волочкова відпочивала цього літа в Туреччині і регулярно ділилася фотографіями в бікіні, головний компонент якого, звичайно ж, скандальні труси-стрінги, які дратують багатьох.

384906828

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нещодавно Ксенія Собчак висловилася про те, що вона не любить "жирних людей", і, на її думку, худоба є обов'язковою умовою великого успіху. Ось і вирішила світська левиця на своєму прикладі продемонструвати всім, яку треба мати фігуру.

384895554

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Настя Каменських замість відпочинку все літо сиділа на дієті та виснажувала себе важкими тренуваннями. Як бачите, результат очевидний. Вона з радістю демонструє свою пишні груди, струнку талію й підтягнуті ноги. Її фігура – ідеальна!

384787674

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Віра Брежнєва свій відпочинок проводила в жаркій Туреччини, в місті Кемер. Вдень співачка приймала сонячні ванни в бікіні, а вночі, як підписала під фото, — водні процедури.

384906858

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Анна Седокова після прем'єри свого нового кліпу взяла паузу і вирушила на пляжний відпочинок. Звідти співачка не забувала викладати фото в Мережу, на яких хвалилася, як вона засмагає в бікіні. У співачки ідеальні форми.

384684118

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цього літа суперблондинка Ольга Полякова відпочивала в Одесі. Вона не втомлювалася позувати перед об'єктивом в рожевому купальнику, демонструючи свою сексуальну фігуру.

384906870