Новини про зірок
Подобається

Я пишаюся тим, що я українець! Це не вигідно, але гідно!, — шоумен Потап (ФОТО)

24/08/2015     Автор: admin
Я пишаюся тим, що я українець! Це не вигідно, але гідно!, — шоумен Потап (ФОТО)

3640aabede3a1fbb2aa5d1d0685b5b29_download_3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Популярний український шоумен Потап привітав українців з Днем незалежності. Привітання він виклав на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Я пишаюся тим, що я Українець! Це не вигідно, але Гідно! Це ризиковано, але чесно! Це пам'ять поколінь і хромосоми Волі та Сили! Слава Україні! З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ!

Також, шоумен розповів про те, що завжди отримував пропозиції виступати за іншу країну, будь то спорт або музика.

Починаючи зі спортивної кар'єри,завжди отримував пропозиції виїхати і виступати за іншу країну,але відмовляв і виходив зі збірною України на змагання! Коли,став відомим музикантом,посипалися пропозиції виступати на Євробаченні за іншу країну-відмова-я громадянин і артист свій Батьківщини! Настала смута і прийшла війна-пора бігти-ні! Ми козацького роду! Кожен раз Держава било мене за мою відданість,змушувало болісно переживати всі негаразди,але Земля,але Люди,але Серце і Душа говорили-ти Украіїнець,-написав музикант.

Нагадаємо, популярний український шоумен Потап натякнув на можливі відносини Настею Каменських. В ювілей програми "Світське життя" Олексій Потапенко зізнався, що встиг поріднитися з Настею і, можливо, між ними є щось більше, ніж просто дружба.

8c6e2ca7cf080557b49f498c9755e411_untitled