Новини про зірок
Подобається

До Дня Незалежності Полякова у вишитих трусах прикрасила обкладинку журналу (ФОТО)

23/08/2015     Автор: admin
До Дня Незалежності Полякова у вишитих трусах прикрасила обкладинку журналу (ФОТО)

384725302

В ексклюзивному інтерв'ю журналістам журналу "Телегид" артистка Оля Полякова розповіла, чим її дивують шанувальники під час концертів, гарячі чвари та примирення з чоловіком, а також про те, як вона вперше позбулася останніх грошей.

Недавній всеукраїнський тур Суперблондинки, під час якого було презентовано новий хіт "Перше літо без нього", показав, що співачка стала рекордсменкою не тільки за кількістю квітів, а й за кількістю малюків у глядацькій залі:

"Ні я, ні мої концертні турменеджери ніколи ні в кого такої кількості дітей не бачили. І це реальні шанувальники, які співають своїми маленькими ротиками "Шльопки ","Люлі" і несуть квіти! Я отетеріла! Третина залу — це малюки, причому самих різного віку, від однорічних і старше", — дивується артистка.

На самому початку концертного туру Оля Полякова відправилася в Рим, щоб відсвяткувати день народження чоловіка, проте під час відпочинку артистка стала жертвою кишенькових злодіїв. За словами Суперблондинки, злодії вже не раз позбавляли її круглої суми:

"Вперше мене пограбували, коли я була студенткою першого курсу. Мама передала поїздом 50 доларів, я отримала їх у Києві і вирішила тут же, на вокзалі, поміняти. І ось молодий чоловік бере в мене гроші і прокручує класичну схему: "Ой, менти ! Ой, я побіг! Ось тобі, будь ласка, забери назад ". У цей момент він швидко сунув мені в руку зім'яті гроші і втік. Я розгорнула їх, а там — два долари і ще якісь папірці".

Якщо раніше Оля Полякова могла розраховувати тільки на себе і допомогу батьків, то зараз в її житті є чоловік, на якого завжди можна покластися: з чоловіком Вадимом вони одружені вже 10 років. Головний секрет щасливого шлюбу — не тримати образи в собі. Але, якщо раніше, в запалі сварок, артистка могла принести в жертву улюблений посуд, то зараз все по-іншому:

"Коли я почала купувати його за свої гроші і зрозуміла, скільки він коштує і як важко ці гроші заробляються, я перестала бити тарілки", — посміхається Суперблондинка.

a436223-img-1408 1440165840_14 9-polyakova