Жахи жіночої моди літа: 7 головних проколів (ФОТО)

20/08/2015     Автор: admin
Жахи жіночої моди літа: 7 головних проколів (ФОТО)

kju;op[

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Літо – улюблена жінками пора для модних експериментів: погода дозволяє носити різноманітний одяг (від прозорої блузи і сукні міні до довгих красивих спідниць).
Незважаючи на широту вибору жінки все ж часто роблять фешн-помилки, які помітні оточуючим.
Пропонуємо вам дізнатися найголовніші модні проколи, які жінки роблять влітку.
З настанням тепла дами оголюють тіло і, отже, з-під різних топів і майок все частіше виглядають "невидимі" бретельки бюстгальтерів. Насправді їх не тільки чудово видно, але і виглядають набагато гірше, ніж звичайні лямки будь-якого кольору, до того ж нагадують харчову плівку…
Іншим відомим методом жіночої "маскування" є підслідники. Вони виглядають неприродно навіть не тільки у взутті з відкритими пальцями…
Колготки із засмагою – наступний обман, правда, незрозуміло для кого. Якщо ваше тіло і обличчя не мають ознак засмаги, то темний колір ніг на такому тлі виглядає просто смішно.
Туфлі з довгими носами були в моді вже дуже давно. Крім того, що вони просто незручні, вони ще й виглядають вкрай допотопно сьогодні.
Брюки-галіфе не тільки приховують привабливу частину жіночого тіла, але і позбавляють даму дуже важливої якості – жіночності, перетворюючи її в безформну істота.
"Фірмовий" одяг, на якому є логотипи і написи "бренду" де завгодно, виглядає дешево і нерозумно.
Майки зі стразами, особливо якщо половина їх загублена в результаті не одного прання, — взагалі вбивче видовище!

217616233342487492584674989054Wx600_296101