Новини про зірок
Подобається

Стало відомо хто став новим вокалістом «Скрябіна» (ФОТО)

18/08/2015     Автор: admin
Стало відомо хто став новим вокалістом «Скрябіна» (ФОТО)

558614dcca83cf3e1aa1c6c14b7b2b49

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Група «Скрябін», лідер якої Андрій Кузьменко розбився на машині 2 лютого, а вчора йому виповнилося б 47 років, виступить у Києві в листопаді в новому складі.

Місце вокаліста — у 26-річного хлопця родом з Горлівки, з сім'ї шахтаря, Євгенія Толочного. Глядачам він запам'ятався як фіналіст першої української «Фабрики зірок», де отримав прізвисько Кучерявий романтик — із-за буйною шевелюрою, а потім вже — як коротко стрижений мачо з п'ятого «Голосу країни».



У минулі вихідні музиканти «Скрябіна» вже випробували Женю перед широкою публікою на «Захід-фесті» під Львовом у повноцінному, майже годинному виступі. Відразу після цього на адресу групи і співака посипалися докори з боку шанувальників: «Добре, що пісні Андрія співають, але, на жаль, це вже не те… І менш душевно», «Після смерті Кузьми група повинна оголосити про розпуск, а не косити бабло»… Але є ті, хто підтримує Толочного: «Що поганого, що пісні будуть звучати не тільки з плеєра, але і наживо. Женя — молодець. Чудово розуміючи, що буде негатив, класно тримається».



Самі музиканти «Скрябіна» вважають, що Женя зміг привнести в групу своє. «Він додав пісень романтизму, — каже гітарист Олексій Звалинский. — Крім цього, його голос звучить якось по-європейськи, ніби на сцені зарубіжний виконавець. Але головне — він не намагається копіювати Кузьму». А ще на відміну від Кузьми Євген працює не звільненим солістом, а з акустичною гітарою, і це додає м'якості аранжуванням.



Сам Євген розповів нам, що група запропонувала йому як вокалісту відіграти з ними серію концертів, аж до гастролей по США і Канаді, які заплановані на цю осінь: «Контракт ми не підписували, все це — тільки усні домовленості, і паралельно з групою «Скрябін» я і далі зайнятий у своєму проекті «ЧерноеБелое». Зараз у мене з групою відрепетировано 18 пісень — це найбільш відомі композиції Кузьми. Сам я їх не відбирав, мені запропонували вивчити музиканти «Скрябіна». Запрошень на корпоративи ми поки не отримували, але якщо вони з'являться, то час покаже, чи буду я з групою».



Батьки Кузьми на появу Толочного в групі публічно поки ніяк не реагують, але варто нагадати: мама Андрія раніше говорила, що його пісні повинні виконувати Оля Шпрот з «Пающіх трусів» і з нею — пара музикантів. Але дівчина на сцені, за словами Толочного, є: «Оля і до мене була в групі «Скрябін», як бек-вокалістка і зараз вона на сцені. У неї є кілька сольних номерів, а також спільна зі мною пісня «Мовчати».

dab93a18bd24a1d204d70cad51_31d5045c df52f9e4a7159f30b544a96ede_31df045f