Зіркові скандали
Подобається

Білик заявила, що Путіну і Порошенко потрібно «взятися за руки і помиритися» (ВІДЕО)

18/08/2015     Автор: admin
Білик заявила, що Путіну і Порошенко потрібно «взятися за руки і помиритися» (ВІДЕО)

174872

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Українська співачка Ірина Білик, навколо якої розгорівся скандал через поїздки в аннексированный Крим, розповіла, що вона робила на півострові і як туди потрапила.

Також артистка поділилася своїм баченням, як можна вирішити ситуацію, що між Україною і Росією ситуацію.

Про це вона розповіла у "Сніданку з 1+1".

Так, на думку Білик, "найкраще було б зібратися українським, російським артистам, покликати Путіна і Порошенко, ось так, щоб за руки взялися (зображує рукостискання – прим. ред.) і помирилися".

Співачка вкотре наголосила, що їздила на територію окупованої Криму на вінчання своєї подруги, а Філіпа Кіркорова випадково зустріла в місцевому ресторані, і не упустила шанс зробити фото з одним. Нічого поганого в цій поїздці Ірина не бачить.

"Це було вінчання моєї подруги Анжеліки. У травні кілька років тому я передбачила їй зустріч з прекрасним чоловіком. Анжеліка українка, у неї рідні в Криму, і там є церква, в якій вона хотіла вінчатися. Багато хто говорить, виставте фото або відео. Я цього робити не буду, тому що це не моя була весілля. І взагалі-то я нічого поганого не зробила. Ми просто ввечері поїхали в ресторан. Мені сказали, що Філіп в Криму. Ми з ним списалися. Ми домовлялися зустрітися. Я заходжу в ресторан і бачу, що все журі "Нової хвилі" в ресторані", — прокоментувала фото з Кіркоровим Білик.

Артистка також поскаржилася, що дістатися в Крим зараз дуже складно, і підкреслила, що від цього страждають і прості люди:

"Я летіла на літаках через Москву. У мого менеджера мама живе в Севастополі. Він мені каже: "Іра, ні в якому разі не на машині, це дуже довгий шлях". Мене дуже засмутило те, що довелося летіти літаками. Це практично 6-8 годин з пересадками. Я як людина, який неодноразово працювала в Криму до всіх цих жахливих подій, я не знаю, навіщо це було зроблено. Неможливо туди їхати, повертаєшся розбитий, вбитий. Проблема для простих людей, в першу чергу", — сказала Білик.