Прес-секретар Путіна «засвітив» на весіллі годинник за півмільйона доларів (ФОТО)

03/08/2015     Автор: admin
Прес-секретар Путіна «засвітив» на весіллі годинник за півмільйона доларів  (ФОТО)

Речник президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков на своєму весіллі "засвітив" годинник, що коштує понад $ 600 тисяч.

Про це написав російський опозиціонер Олексій Навальний на своєму сайті.

Він зазначив, що годинники, які Дмитро Пєсков "засвітив" у тому числі і під час свого весілля з Тетяною Навкою, це Richard Mille RM 52-01. Випустили їх всього 30 штук.

"Те, що ми бачимо на фотографіях із "весілля року", — це не просто весілля, а класичний приклад "незаконного збагачення". Годинники вартістю з квартиру є, а легальних доходів на покупку таких годин — немає", — йдеться у повідомленні сайту.

640312_2_w_590

Пізніше Пєсков для ЗМІ заявив, що годинник подарувала йому дружина в день весілля. Проте Навальний стверджує, що це не відповідає правді.

"Господи, ну ось людина цей бреше щодня і по багато разів. Робота його полягає в нескінченному брехня. А все одно виходить жахливо. Пєсков повідомив РБК, що дорогий годинник — це подарунок дружини. Тобто — Навки. Мабуть, 15 тижнів тому у нього була ще якесь весілля з якоїсь іншої Навкою, адже в новеньких годиннику за 37 мільйонів рублів він хизувався вже тоді", — написав Навальний.

Варто відзначити, що є фотографія, зроблена рік тому, десь Пєсков позує з тим самим годинником.

640312_1_w_590