Зіркові скандали
Подобається

ПОЛІНА ГАГАРІНА «ПО-ТИХОМУ» ПІШЛА ВІД МЕЛАДЗЕ

25/07/2015     Автор: admin
ПОЛІНА ГАГАРІНА «ПО-ТИХОМУ» ПІШЛА ВІД МЕЛАДЗЕ

1e7771a251135d009fbac9238cf1590a

Союз Поліни Гагаріної та Костянтина Меладзе, без перебільшення, був одним з найбільш яскравих творчих тандемів в історії вітчизняного шоу-бізнесу.

Саме Костянтин зробив все для того, щоб Поліна увійшла в еліту естрадних вокалістів. Адже, незважаючи на перемогу в 2003 році в телешоу талантів «Фабрика зірок» на Першому каналі, Гагаріна довгі роки перебувала у творчому пошуку.

«Говорити про те, що я пропала на сім років, як мінімум неправильно. Через рік після "Фабрики" я підписала контракт з Ігорем Яковичем Крутим. Вірніше, моя мама за мене підписала — адже мені було лише 17 років. Я постійно гастролювала, випустила два повноцінних альбоми. Так що ні про яке зникнення мови не йде. Потім ми познайомилися з Костянтином Меладзе. Випустили разом пісню "Я тебе не пробачу ніколи". Потім у Кості з'явилася пісня "Спектакль закінчено". Ми дуже швидко її тоді записали, а через місяць пісня "вистрілила" і зазвучала буквально звідусіль. З цього моменту в моєму житті настав самий яскравий і цікавий творчий період», — зізнавалася Гагаріна.

Її співпраця з Костянтином Меладзе тривало майже п'ять років. За цей час Поліна не тільки випустила безліч хітів, отримала національні премії в області популярної музики, але і вийшла вдруге заміж за відомого фотографа Дмитра Ісхакова. Рішення піти у творчості власною дорогою співачка прийняла після триумфальноговыступления на «Євробаченні», де представниця Росії зайняла друге почесне місце.

Костянтин Меладзе не став противитися цьому, визнаючи, що за роки співпраці Поліна Гагаріна виросла у професійному плані і перетворилася в виконавицю світового рівня.