Новини про зірок
Подобається

Анна Сєдокова у спідньому присвятила новий кліп колишньому (ВІДЕО)

14/07/2015     Автор: admin
Анна Сєдокова у спідньому присвятила новий кліп колишньому (ВІДЕО)

7e0e0a5ce11a6efc2cd29ab7fe3c71fe

Екс-"ВІА Гра", а нині сольна виконавиця Анна Сєдокова, яка в купальнику влаштувала запальні танці на даху в Києві, випустила новий кліп на пісню "Пока, милый!".

Як раніше зазначала Сєдокова, нова композиція стала гімном всіх дівчат, яких коли-небудь ображали. Новий трек став присвятою колишнім стосункам Сєдокової, проте з ким, артистка не уточнила.

У новому відео, режисером якого, до речі, став Алан Бадоєв, Сєдокова постає в образі спокусливої господиньки, яка не надто вдало справляється із своїми обов'язками.

Кліп вийшов яскравим та насиченим.

Зауважимо, що декілька днів тому Анна супроводила випуск відеороботи таким текстом: "Це мій останній лист тобі! Ти дивовижний, неймовірний, неможливий … Мудак! Я ніколи, ніколи в житті не зустрічала такого, як ти! І нехай горять вогнем всі твої кралі в Instagram, лайки і листування, пізні тусовочки, друзі та вимкнений телефон … "Пока, милый. Иди нафиг!". Нагадаємо, наприкінці червня стало відомо, що Анна Сєдокова розійшлася зі своїм коханим-хореографом. Артистка більше не зустрічається із Сергієм Гуманом.