Новини про зірок
Подобається

Денисова омолодилася за допомогою пластики на 20 років: скільки коштує краса нардепа (ФОТО)

27/06/2015     Автор: admin
Денисова омолодилася за допомогою пластики на 20 років: скільки коштує краса нардепа (ФОТО)

новый коллаж

Нардеп Людмила Денисова останнім часом значно помолодшала.

Неозброєним поглядом видно, що у члена фракції "Народний фронт" зникли зморшки на лобі, вималювався чіткий овал обличчя, а шкіра шиї стала виглядати менш в'ялою.


До того ж змінилася міміка Денисової: пропали її спокусливі ямочки на щоках, в цілому щоки стали нерухомі, так що за вираз емоцій тепер "відповідають" губи і підборіддя.


Фото Людмили Денисової відомого пластичного хірурга, експерту шоу каналу 1+1 "Поверніть мені красу" Дмитру Слоссеру і попросили його розповісти, з чим пов'язані такі разючі зміни в зовнішності парламентарки.


— Я думаю, що перед нами приклад вдалої пластичної операції, не можу надивитися на відмінні результати роботи своїх колег! – без вагань зазначив Дмитро Слоссер. — Як видно на попередніх фотографіях — ін'єкційна косметологія давно була знайома цьому політичному діячеві. Не будемо говорити, що саме вона робила раніше, але скажу, що зараз вона піддала свою зовнішність істотного поліпшення. Видно, що людина скинув хороших років 20!


По всій видимості, була проведена серйозна пластична операція, яка включала в себе підтяжку обличчя разом з підтяжкою шиї, поповнення обсягів у середній частині обличчя, і, можливо, пластику повік.


Але, незважаючи на це, грижі в області нижніх повік у неї все одно залишилися, також як залишилося й невелике провисання шкіри в області верхньої частини шиї — безпосередньо під підборіддям.



Такі місця дійсно важко піддаються корекції — область під підборіддям і мімічні зморшки, звані "лініями маріонетки", які спускаються від куточків лоба і йдуть у напрямку до низу. Але їх теж можна було заповнити і добитися кращого результату.


Крім того, її чоло абсолютно гладке, що, безсумнівно, свідчить про вплив ботокса на природну красу політика.


В цілому ж можна відзначити ідеальну роботу пластичних хірургів, які дозволили повернути Людмилі Денисовій молодість і красу.

265977 316054 428960 620281 830369