Новини про зірок
Подобається

Юні фешн-таланти дивитимуться у майбутнє в Одесі. Спрямовуватиме їх Лілія Пустовіт

26/06/2015     Автор: admin
Юні фешн-таланти дивитимуться у майбутнє в Одесі. Спрямовуватиме їх Лілія Пустовіт

1351862440_big

Конкурс молодих дизайнерів “Погляд у майбутнє” заснували ще у 2010 році командою Ukrainian Fashion Week. Цьогорічний його фінал пройде 27-28 червня у Одесі. Участь у ньому візьмуть 22 юних українських дизайнерів. 
Оцінювати конкурсантів будуть Олена Ворожбит, Олеся Кононова, Марія Рева, а розбавлять жіночу компанію   Віктор Анісімов та Олексій Залевський. Очолить цьогорічне журі українська дизайнерка, Президент Синдикату Моди України Лілія Пустовіт.
Для того, аби розвиток молодих талантів проходив на високому рівні, з доступом молодих дизайнерів до спілкування із вже сформованими і визнаними у світі кутюр’є української і не лише української моди, конкурс перебуває під егідою Ukrainian Fashion Council.
На сторінках українських видань про моду вже з’явилися ті ескізи, які на вихідних оцінюватиме журі.  Деякі із них Ви можете проглянути під час прочитання цього інформаційного повідомлення.
“Погляд у майбутнє” існує вже 15 років і за цей час став стартовим майданчиком для подальшої діяльності у фешн-індустрії таких українських кутюр’є, як Олеся Кононова, Яся Хоменко, Маша Рева, Володимир Подолян та інші.
20 червня, у фіналі конкурсу 22-є дизайнерів-початківців змагатимуться за три офіційні премії та професійні призи конкурсу, отримання котрих дозволить їм позбутися вищевказаного статусу “початківців”.
За третє місце організатори конкурсу передбачають нагороду у вигляді участі у Benext Fashion Design Contest. Це подарунок від команди Ukrainian Fashion Week.
Для тих, хто займе почесне друге місце передбачено двотижневий курс Fashion Production в Мілані. Це подарунок від провідного італійського університету, в якому здійснюють підготовку майбутніх спеціалістів у сфері моди та дизайну Istituto Marangoni.
Для володаря гран-прі організатори конкурсу передбачили фінансову підтримку  з боку засновниці благодійного фонду “Обираємо майбутнє разом” Єлизавети Юрушової. Додатковий приз – можливість взяти участь у проекті Ukrainian Fashion Week “Нові імена”.
Серед інших, чиї ескізи попередньо опубліковані у fashion-пресі, можна назвати імена таких таких молодих дизайнерів, як Анна Ткач, Синдарова Людмила, Марія Кобилянська, Ліза Волосовська, Жан Росковинський, Катерина Кравчук, Ірина Жезло, Гнатюк Ольга, Поліна Чоні та інші.

Starushko_1aKalinichenko_Liydmyla1aChoni_1a