Новини про зірок
Подобається

Заморити депутатського черв’ячка: чим нардепи втамовують голод на засіданнях Ради (ФОТО)

25/06/2015     Автор: admin
Заморити депутатського черв’ячка: чим нардепи втамовують голод на засіданнях Ради (ФОТО)

Не секрет, що імідж політика кується довго і ретельно. Під час виборчої кампанії претенденти на депутатський мандат ретельно коригують свою поведінку, щоб виглядати якомога краще в очах виборців. Але отримавши жадану скоринку, тут же забувають про свою репутацію і починають порушувати всі мислимі і немислимі норми не тільки політичного, але і загальноприйнятого етикету. В сесійній залі і під об'єктивами журналістів народні обранці б'ються, лаються, а також п'ють і їдять прямо на своїх робочих місцях. Як казав відомий персонаж Булгакова, "люди як люди"… ось лише депутатський мандат їх зіпсував.

24078474



Юрій Мірошниченко

Імідж ніщо, український борщ — все! У квітні минулого року під час чергової бійки між комуністами та "свободівцями" депутат з Партії регіонів Юрій Мірошниченко прямо на робочому місці незворушно пив борщ з термоса, виколупуючи щось з чашки руками. Після перекусу перехрестився і змахнув зі столу крихти.


24078472

Олена Масоріна, Людмила Денисова

24078469

Депутат вважає за краще розбавляти гіркоту парламентської роботи ніжним "Рафаелло". А її колегижінки — кава і мармеладом. Людмила Денисова та Ірина Єфремова, наприклад, перекушують шоколадними цукерками.

24078470

Марія Матіос (вареники з картоплею)

Варениками по кнопках. Під час блокування парламентської трибуни УДАРом у 2013-му депутат і письменниця Марія Матіос годувала своїх колег по фракції домашніми варениками та пиріжками. Ті, кому пощастило їх спробувати, були в захваті.

24078473

Тетяна Чорновол

Депутат не втрималася і минулого тижня демонстративно, перед десятками фотоі телекамер з'їла ріжок морозива. Причому досі незрозуміло, де вона взяла цей продукт, так як в буфеті парламенту морозиво не продається. Найближчий кіоск знаходиться в Маріїнському парку.

24078471

Депутатирегіонали (горілка)

На коня та й на канікули. Перед закриттям весняної сесії парламенту у 2013 році депутатирегіонали прямо в сесійній залі влаштували собі прощальний фуршет з випивкою і закускою. А приймали на груди депутати рівно там, де знаходиться робоче місце керівника міжфракційного об'єднання "За тверезе майбутнє" Тетяни Бахтєєвої. В результаті робота парламенту була зірвана, і спікер Володимир Рибак закрив засідання.