Новини про зірок
Подобається

Вихідні молодих нардепів: Кошелєва їсть устриці, а Парасюк веселиться на фестивалі (ФОТО)

20/06/2015     Автор: admin
Вихідні молодих нардепів: Кошелєва їсть устриці, а Парасюк веселиться на фестивалі (ФОТО)

Наймолодші депутати Верховної Ради влаштували собі фестивальні вихідні.
Представник Радикальної партії, яка прославилася своїми неідеальними знаннями, Кошелева Олена влаштувала собі гастрономічне свято під час вікенду.
Гламурна красуня відвідала фестиваль вуличної їжі і сучасного мистецтва, де гостям пропонували скуштувати американські бургери, італійську пасту, французькі макарони, індійську масалу і багато іншого
Нардеп зупинила свій вибір на устрицях (від 50 грн/штука).
"Здається, що в роті весь берег Ялти, з йодированними водоростями. Замала я ще для цих вишукувань", — написала 24-річна радикалка у своєму блозі.
Ще один член "Радикальної партії", співачка Злата Огнєвіч, теж побувала на фестивалі їжі. Вона прийшла на захід у компанії своєї офіційної помічниці по депутатських справах Владлени Мирошнікової. Дівчата засмагали на травичці, їли і курили кальян.
А ось позафракційний депутат Володимир Парасюк провів вихідний на Львівщині. Він з'їздив на патріотичний фестиваль "Зашків – земля героїв", що проходив неподалік рідного села парламентарія. В рамках фесту відбулося кілька музичних концертів, були проведені розважальні та спортивні ігри. Компанію Парасюку склала сестра Ірина, яку той узяв собі в помічники нардепа на громадських засадах.

197694 551998 824846