Новини про зірок
Подобається

Вакарчук став ангелом-охоронцем маленької дівчинки, що постраждала від війни (ФОТО)

14/06/2015     Автор: admin
Вакарчук став ангелом-охоронцем маленької дівчинки, що постраждала від війни (ФОТО)

210006Проект "Діти війни" знайшов першого ангела-хранителя для дівчинки Тані з Вуглегірська. Ним став музикант Святослав Вакарчук.

Таня, яка зараз перебуває на лікуванні в Києві, пережила страшні події. Разом з друзями дівчинка опинилася в самому епіцентрі обстрілу — в будинок, де вони перебували, потрапив снаряд. Обидва її друга загинули на місці, а Таня отримала жахливі опіки і серйозну травму ноги.

Дівчинка повинна була приїхати на прямий ефір фіналу "Голосу країни", вона так довго цього чекала і готувалася. Але з-за того, що поранена нога почала турбувати, дівчинку поклали на операційний стіл. Лікарі заборонили вставати.

Дізнавшись про це, фронтмен гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук разом зі своїми підопічними з "Голосу" Мебо і Андрієм Лучанко приїхав в лікарню відвідати дівчинку. Таня спочатку не вірила своїм очам. Артисти не тільки привезли подарунки дівчинці, але і заспівали для неї прямо в палаті.

Вже під час зустрічі співак повідомив, що готовий надавати необхідну допомогу і підтримку маленькій пацієнтці.

"Давайте ми візьмемо над вами шефство, щоб ви могли на нас розраховувати, — звернувся Вакарчук Таниной бабусі, — ми не чарівники, всі раптом казкою я влаштувати не можу, але, головне, — щоб Танюша видужувала, щоб у неї ніжка працювала".

889700