Новини про зірок
Подобається

Українські зірки, яким не вдалося зберегти фігуру (ФОТО)

14/06/2015     Автор: admin
Українські зірки, яким не вдалося зберегти фігуру (ФОТО)

Знаменитості завжди на виду, тому їм особливо ретельно доводиться стежити за своїм зовнішнім виглядом і фігурою.

Адже ніколи не знаєш, де можуть чекати папарацці, так і на екранах і концертах потрібно добре виглядати і подобатися глядачеві.

Тому практично всі українські селебріті стежать за своїм харчуванням і регулярно ходять в спортзал, а також на всілякі косметичні процедури.

Потрібно визнати, що це працює, адже більшість зірок дійсно виглядають підтягнутими і стрункими. Проте декому все ж не вдається виграти боротьбу за гарну фігуру — коли тимчасово, як, приміром, Насті Каменських, яка цієї весни серйозно зайнялася собою і змогла досягти просто фантастичних результатів, а кому і надовго.

Отже, кому ж з українських знаменитостей не вдалося зберегти свої стрункі форми?

Ірина Білик, 45 років

Її називають примадонною української естради — і цілком заслужено, адже вона на сцені вже 25 років, і мало хто може похвалитися таким досвідом і досягненнями.

142616  

На початку кар'єри Ірина була дуже стрункою, як ми можемо бачити по фотографіях того часу.

Однак, схоже, що Білик зовсім не переживає з цього приводу і любить себе такою, яка вона… є тому підтвердження недавня дуже відверта фотосесія співачки, деякі кадри з якої вона опублікувала у своєму Фейсбуці.

412911
924674

Наталя Могилевська, 39 років

Наташа увірвалася у світ українського 
шоубізу "дівчиськом з волоссям кольру лілій" — і досить довго сама відповідала цього образу, була стрункою і веселою. І навіть знімалася в досить відвертих образахале чому б і ні, адже їй було що показати.

298720 643471

Однак в останні кілька років Могилевська помітно погладшала — пару раз папараці вдалося зробити кілька знімків у звичайному житті, так і на концертах це стало помітно, незважаючи на об'ємні вбрання.

Багато шанувальників були шоковані, коли в мережу потрапив цей знімок.


854926

Втім, після того Наташа з'їздила у відпустку в улюблену Індію, де займалася йогою і багато плавала, і стала виглядати краще, але колишні форми все ж повернути не вдалося і до сьогодні.

713595