Новини про зірок
Подобається

Гроші, зрада і любов: за кого виходять заміж українські королеви краси (ФОТО)

13/06/2015     Автор: admin
Гроші, зрада і любов: за кого виходять заміж українські королеви краси (ФОТО)

Українські дівчата завжди бути еталоном краси. Їх зовнішність привертає не тільки директорів модельних агентств, фотографів і режисерів, але і багатих шанувальників, які готові обдаровувати коханих оберемками троянд, нерухомістю і діамантами, лише б завоювати їхні серця.

Як склалася доля найкрасивіших дівчат країни, і хто знайшов собі самого багатого чоловіка? 

374281

 

Влада Литовченко "Міс Україна – 1995"

Модель і світська левиця Влада Прокаєва (в дівоцтві Кердіна) стала однією з найвідоміших фіналісток національного конкурсу краси. 25-річну красуню після перемоги на "Міс Україна–1995" стали все більше оточувати завидні кавалери. Так, в життя моделі з'явився другий чоловік (вперше Литовченко вийшла заміж у 18 років за молодого архітектора), бізнесмен Ігор Литовченко, засновник компанії "Київстар". Шлюб пари проіснував дев'ять років.

Причиною розлучення, за словами самої Влади, була любов чоловіка "сходити наліво". 

208260

У 2008 році модель знайомиться з главою корпорації "Агро-Союз" Сергієм Прокаєвим. Бізнесмен Прокаєв знав, як справити враження на даму: обсипав кохану оберемками троянд, возив модель до моря на вертольоті, і серце зірки Playboy здригнулося – Литовченко погодилася вийти заміж втретє. Влада Литовченко та Сергій Прокаєв.

Гарна була пара, і на цей раз любові до останнього подиху не вийшло. Пара без зайвого розголосу у ЗМІ розірвала в 2012 році. Як зізналася сама модель, шлюбний контракт вони з чоловіком не складали, однак майно їм теж не довелося ділити. 

Зараз 44-річна модель не поспішати знову йти в ЗАГС, хоча ходять чутки, що в житті Литовченко з'явився новий забезпечений коханий.

363983

Ксенія Кузьменко "Міс Україна– 1997"

Харків'янка Ксенія Кузьменко, ще будучи студенткою, вийшла заміж за відомого українського мільйонера, власника компанії "Нафтогаззбут" та президента української федерації кінного спорту, Олександра Онищенка. У 2015 році Онищенко потрапив у рейтинг 100 найбагатших українців з капіталом в 27 млн доларів. Зараз основний бізнес мільйонера – газодобувна компанія "Пласт", яка володіє п'ятьма ліцензіями на розробку газових родовищ в Україні. Її Онищенко придбав у 2012 році у Давида Жванії.

 У 2009 році сім'я розпалася з ініціативи мільйонера, ласого на красивих жінок. Онищенко після розпаду сім'ї став зустрічатися з іншою відомою українською моделлю Сніжаною Онопкой. Втім, цей роман тривав всього кілька місяців. А вже в 2011 році Кузьменко знову вийшла заміж. На цей раз модель віддала свою перевагу екс-заступника голови КМДА Дениса Басса, який зараз керує російською компанією "Інтурист".

558695

Олеся Парцхаладзе (Матвєєва) "Міс Україна-2004"

Олеся Матвєєва з ранніх років відрізнялася від однолітків яскравою зовнішністю, тому, ще будучи зовсім юною, киянка вирішила віднести свої фото в модельне агентство, після чого її життя круто змінилася. У 2004 році Матвєєва перемагає в конкурсі "Міс Україна". Тоді ж вибухнув скандал, оскільки ім'я переможниці нібито стало відомо ще за два дні до оголошення офіційних результатів. Леся і Лев Парцхаладзе. фото: glavred.info Як би там не було, а доля брюнетки після перемоги склалася досить успішно. Зірку подіуму зауважив український мільйонер, власник торговельних мереж "Квадрат" та ресторанів

"Швидко" – Лев Парцхаладзе і запропонував дівчині руку і серце. Нагадаємо, що Лев Парцхаладзе – завсідник рейтингів найбагатших людей України.

У 2013 році журнал "Фокус" оцінив статки бізнесмена 37,5 млн доларів.

146813

Олександра Ніколаєнко "Міс Україна – Всесвіт-2004"

Модель і телеведуча Олександра Ніколаєнко у віці 26 років вийшла заміж за 72-річного американського мільярдера Філа Раффіна, друга і бізнес-партнера Дональда Трампа. Філ Раффін входить в список 400 найбагатших людей планети, його стан в 2015 році оцінюють в 1,93 мільярда доларів, що підприємець заробив на гральному бізнесі та нафтопереробці.

"Якщо б мене запитали, що я хочу змінити в своєму житті, я б відповіла – нічого. Я хочу максимально зберегти те, що у мене є, тому що зараз – найщасливіший період у моєму житті.

Головне, я вважаю, жінка не повинна перетворюватися в домогосподарку, потрібно час від часу розпалювати багаття і підкидати туди, як кажуть, дрівця. Крім того, потрібно йти на поступки. Я, наприклад, людина дуже запальний, а ось Філ, в міру свого віку, – суцільне спокій", – сказала Ніколаєнко в одному з інтерв'ю про своє сімейне життя. Філ Раффін неодмінно супроводжує дружину під час її поїздок в Україну, куди пара зазвичай прилітає на власному літаку.

У Ніколаєнко і Раффіна ростуть двоє дітей.

671939

Ірина Журавська "Міс Україна-2008"

Племінниця екс-регіонала, нардепа Віталія Журавського, Ірина у 18-річному віці здобула перемогу в конкурсі "найсексуальніша жінка планети–2008". Не дивно, що молоду модель запримітив знатний київський ловелас – ресторатор і власник мережі "Козирна карта" Микола Тищенко. 

В 2010 році 21-річна Журавська вийшла заміж за 39-річного Тищенко, проте їх шлюб тривав лише рік. Однією з причин розлучення тоді називали небажання дівчини народжувати Миколі дітей. Однак після розлучення Журавська не втрачала часу дарма. Ірина познайомилася з бізнесменом Олегом Чепрасовим, за якого згодом вийшла заміж.

Про свого нового чоловіка Журавська не любить говорити. Відомо лише, що зараз модель живе з чоловіком і новонародженим сином в респектабельному районі Підмосков'я – на Рубльовці.

197696


Наталя Кличко (Єгорова)


Дружина мера Києва і колишнього чемпіона світу з боксу за версіями WBC і WBO Віталія Кличка, Наталя до знайомства з чоловіком працювала моделлю.


Саме завдяки модельному минулого Наталя і познайомилася з Віталієм. Сталося це на конкурсі "Чорна перлина". В оточенні Наталії кажуть, що в той час Єгорова смутно уявляла, хто цей спортсмен.


Більше того, деякі джерела стверджують, що на момент знайомства з видатним боксером у дівчини був бойфренд – київський бізнесмен. Однак почуття до Віталія нокаутом вибили всі сумніви.


У квітні 1996 року Наталя та Віталій розписалися. У шлюбі пара живе вже 20 років.


Брати Клички у 2012 році зайняли 169 сходинку рейтингу найбагатших людей України, їх стан на той момент становила 47,7 млн доларів.