Новини про зірок
Подобається

Українці все ще люблять Лорак і терпіти не можуть Лободу (ФОТО)

10/06/2015     Автор: admin
Українці все ще люблять Лорак і терпіти не можуть Лободу (ФОТО)

891d3d327d5458be2c74c533356eba65_fotorcreated

Дослідницький центр TNS MMI опублікував результати опитування «Чия творчість подобається українцям більше всього» і назвав імена 5 зірок українського шоубізнесу, яких слухає велика частина аудиторії в нашій країні.


Група «Скрябін» (Кузьма), Океан Ельзи (Святослав Вакарчук), Ані Лорак, Софія Ротару та Тіна Кароль стали лідерами серед українських артистів, яких слухає велика частина української аудиторії (крім окупованих територій Криму та зони АТО).

 efebf17bfcf58b96fd9f93729c103798_384752436

Примітно, що у зв'язку з трагічним випадком, пов'язаним із загибеллю музиканта Кузьми «Скрябіна», його стали слухати музику в 2,5 рази більше, що дозволило йому очолити рейтинг артистів.


Найбільших втрат в даному опитуванні зазнала Ані Лорак, аудиторія якої значно зменшилася останнім часом. Але, незважаючи на це, дівчина все одно продовжує очолювати ТОП улюблених артистів серед українців.
Незважаючи, на український бойкот вистутів співачки Ані Лорак та загалом різкої зневаги українців до самої її особистості, вона все ж таки лідирує в рейтингах, як "улюблена" виконавиця серед українців.


Беззмінними лідерами в опитуванні, вже який рік, продовжують бути улюбленці української публіки Святослав Вакарчук та Тіна Кароль. Їх рейтинги практично не змінилися в порівнянні з минулими роками, і артисти продовжують займати лідируючі позиції.