Новини про зірок
Подобається

«Дабл Трабл»: українська прем’єра

03/06/2015     Автор: admin
«Дабл Трабл»: українська прем’єра

1428955061

4 червня на українському телебачення вийде комедійний фільм «Дабл трабл». Це, так би мовити, інструкція для виживання молодого дідуся. Головну роль виконав Данило Бєлих (у «Сватах» він грав Максима). А от у «Дабл Трабл» — Роман. Також головну жіночу роль виконає Катерина Ватнава (одна з ведучих «Хто зверху?» на «Новому каналі»).

Українська комедія це рімейк на корейську комедію «Scandal makers», в Південній Кореї фільм подивилися аж 8млн осіб. Це один із найбільш касових комедій Кореї.

Для українського глядача адаптовувати сценарій взявся Едуард Оганесян. Він був продюсером фільмів «Дев’ять», «Гра в правду» та «Ялинки 2».

Сюжет.

Радіожурналіст Роман, холостяк, веде розгульний спосіб життя. В його професійні обов’язки входить вислухати слухачів, дати їм поради, але, часто, він жартує з кожного із них. Одного раду доля пожартувала з ним. Адже на питання однієї із слухачки, 20-річної Олени, чи відвідати її свого батька. Роман відповів, що це було б безмежне щастя для батька. Але він не догадувався, що ця випадкова слухачка є його дочкою і, що він, найближчим часом, стане не тільки батьком, а й дідусем. В Олени є ще й син.

Разом з Оленою в життя Романа увірвалися усі її родичі. Таке життя для популярного радіоведучого та його нареченої, Саші, власниці радіостанції, перетворилося на пекло. Олену також не влаштовували зміни в її особистому житті, вона добре розуміла, що справжньою сім’єю їм не стати, адже у них своє, зовсім різне, життя.

В сценарій корейського фільму внесли деякі зміни, адже менталітет українців та корейців дещо відрізняється, уподобання аудиторії трохи різні.

У Південній Кореї дуже особливе ставлення до незаконнонароджених дітей. Якщо у корейця є позашлюбна дитина, то його можуть позбавити роботи. Тому, в корейському варіанті фільму, журналіст був змушений приховувати наявність дочки, адже його кар’єра була б під питанням. В Україні більш лояльне ставлення до позашлюбної дитини, тому режисер був змушений додати ще й лірики та кохання. В українському варіанті, Роман заручений з власницею радіокомпанії і приховує наявність доньки. Якби вона дізналася, то він міг втратити роботу.

Учасниця Comedy Woman, більш відома як ведуча розважального шоу «Хто зверху?» на «Новому каналі», прочитавши всього першу сторінку сценарію, погодилась брати участь у зйомках. Для неї це буде перша масштабна роль. Вона зазначила, що в сценарії є такі смішні діалоги, а це є рідкість для сценаріїв. Тому вона і погодились так швидко.