Новини про зірок
Подобається

Топ-5 весіль українських мажорів: вертольоти, замки та вечірки в стилі Гетсбі (ФОТО)

31/05/2015     Автор: admin
Топ-5 весіль українських мажорів: вертольоти, замки та вечірки в стилі Гетсбі (ФОТО)

675514

Незважаючи на кризу, діти народних обранців і простих держслужбовців витрачають по кілька десятків тисяч євро на свої VIP-весілля. Представники "золотої молоді" замовляють виступи найбільш високооплачуваних артистів і орендують фешенебельні готелі.

Весілля в стилі "Великого Гетсбі"

27 грудня 2014 року дочка екс-прем'єр міністра України Юлії Тимошенко – Євгенія вийшла заміж вдруге, а новим обранцем дочки політика став 32-річний бізнесмен Артур Чечоткін. Розкішна весільна церемонія Жужі, як називають Євгену близькі, проходила в одному з найдорожчих залів столиці в спорткомплексі "Олімпійський". Варто відзначити, що орієнтовна вартість оренди НСК становить близько 100 тисяч гривень.

Незважаючи на сувору таємність і численну охорону, журналісти підрахували, що на весілля приїхало близько 50 кортежів з VIP-гостями, серед яких були помічені нардеп Олександра Кужель, адвокат Юлії Тимошенко Сергій Власенко, нардеп і друг сім'ї Олександр Абдуллін та інші. Розважати ж гостей запросили одину із найбільш високооплачуваних співачок України – Тіну Кароль, виступ якої, словом, обходиться не менше ніж в 20 тисяч євро. Також з сонячної Італії приїхала співачка Інгрід, гонорар якої також стартує від 20 тисяч євро.

307521

Сходи перед входом в зал прикрашали високі свічки, розставлені в кілька рядів, а також величезні кошики з живими квітами. У фойє колонної зали "Олімпійський дворик" бажаючі могли зробити фото на пам'ять на тлі блискучого панно з ліпниною у вигляді ініціалів нареченого і нареченої. Всередині приміщення було також прикрашене орхідеями, трояндами і гортензіями білих, рожевих квітів.

Весілля дочки політика ретельно охоронялася від очей журналістів, проте, як писали захоплені гості церемонії одруження в соціальних мережах, торжество проходило в стилі вечірки "Великий Гетсбі", епохи шику і показної розкоші. Гості приходили в масках і костюмах, близьких за стилістикою до "золотих двадцятих років" Америки.

Як кажуть, красиво жити не заборониш.

Королівський розмах 27-річного чиновника

Екс-заступник глави правління НАК "Нафтогаз" Олександр Кацуба оскандалився через свого весілля у Франції. Справа в тому, що син колишнього нардепа-регіонала Володимира Кацуби, щоб уникнути звільнення, після зміни влади взяв лікарняний, і в день весілля офіційно перебуває на амбулаторному лікуванні на Харківщині. Весілля так би і залишилася непоміченим журналістами та громадськістю, якби не прокол з боку друга нареченого і сина мера Харкова Родіона Гайсинського, який опублікував фото з розкішного урочистості в Instagram.

Як стало відомо з інформації в мережі, Кацуба-молодший з шиком відсвяткувати весілля у французькому замку Шато де Шантійі в передмісті Парижа.

867041

Наречена в цей день блищала у вишуканому весільній сукні від дизайнера Elie Saab, чиї вбрання носять Шерон Стоун, Ріанна, Крістіна Агілера, Анжеліна Джолі, Маріон Котійяр і багато хто інші зірки.

Такий казковий початок подружнього життя затьмарив лише один факт: після того, як фото з весілля потрапили в інтернет, Кабмін прийняв рішення звільнити Кацубу з посади заступника голови правління НАК "Нафтогаз".

Блакитний вогник" на весіллі сина Литвина

Одним з найгучніших весіль в 2014 році стало весілля 24-річного сина екс-спікера парламенту Володимира Литвина Івана і 22-річної телеведучої, дочки екс-регіонала Андрія Деркача – Тетяни Терехової.

Молодята не стали проводити популярну нині виїзну церемонію і розписалися у центральному Рагсі Києва. Свідком у пари виступила співачка Міка Ньютон.

Щаслива наречена Тетяна Терехова з'явилася перед гостями в елегантному дизайнерському вбранні від Ольги Навроцької та в кашеміровому пальто зі вставками з хутра норки. Після розпису молодята вирушили в один з найпрестижніших готелів Києва –"Інтерконтиненталь", де і проходив святковий банкет. Розкішний зал готелю прикрашали композиції з живих квітів.

Гостей молодят в цей вечір чекала насичена музична програма: дітей політиків розважали піснями Філіп Кіркоров, Ані Лорак та Анна Сєдокова. Тамадою на весіллі був російський телеведучий і шоумен Андрій Малахов. В цілому молодята витратили на музичну складову вечора, за найскромнішими підрахунками, не менше 250 тисяч євро.

З-за того, що святкування весілля співпало з революцією і трагічними подіями на Майдані, багато користувачів соцмереж охрестили не інакше як "бенкет під час чуми".

Син Ахметова та "цукрова принцеса"

У березні поточного року стало відомо, що син доларового мільярдера Ріната Ахметовова – Дамір, одружився на дочці сербського аграрного бізнесмена Міодрага Костича.

Пара зустрічалася близько восьми років, їх роман почався ще під час навчання в елітній школі пансіонного типу Le Rosey в Швейцарії. Подробиць весілля ні молодята, ні їхні батьки поки не розголошують. Залишається лише здогадуватися, наскільки розкішною була весілля дітей бізнесменів, які регулярно потрапляють в топові рейтинги багатіїв

Зараз молодята зайняті ремонтом квартири в One Hyde Park, найдорожчому будинку Лондона. Тільки дизайн внутрішнього оздоблення сімейного гніздечка, який, до речі, зробила мама нареченої Мар'яна Маттеус, обійшовся їм, за інформацією ЗМІ, у 104 тисячі доларів.

VIP-весілля доньки митника

Пишне весілля дочки митника Івана Бокало – Наталі, будуть ще довго згадувати жителі Львівщини.

В кінці жовтня дочка депутата Львівської облради Бокало Наталія вийшла заміж за свого коханого Олександра, який, як стверджують джерела, виявився теж дуже заможним молодим людиною.

Возлюблені у день весілля вирішили здивувати гостей не тільки делікатесами і живими виступами популярних артистів, але і своїм ефектним появою – Наталія і Олександр прибули на церемонію на вертольоті.

331188

Весілля святкували в одному з найдорожчих готелів Львівщини –"Ріксос-Прикарпаття", який належить бізнесгрупі Ріната Ахметова. Одна зі стін залу було прикрашено панно з живих квітів. Також у залі розмістили величезні плакати із зображенням закоханої пари. Гостей цього вечора розважали Злата Огневич та гурт Тік, а ведучим вечора був шоумен Олександр Педан.