Новости о звездах @ru
Подобається

Кончита Вурст хочет встретиться с Путиным (фото)

23/05/2015     Автор: admin
Кончита Вурст хочет встретиться с Путиным (фото)

austria-eurovision-song-competition-jpeg-08e80_newsdetailed_jpg

Переможець конкурсу пісні "Євробачення-2014" австрійський артист Томас Нойвірт, виступаючий в сценічному образі бородатої співачки Кончити Вурст, заявив у четвер, що хотів би зустрітися з президентом РФ Володимиром Путіним, щоб зрозуміти, яке це — бути главою держави.
Перемога австрійського артиста в сценічному амплуа жінки з бородою стала сенсацією минулорічного конкурсу «Євробачення», що проходив у Копенгагені, і була з ентузіазмом сприйнята в Австрії — одному з центрів культури модерну, де традиційність тісно сусідствує з прихильністю прогресивних цінностей.
«Я б дуже хотів це зробити (зустрітися з президентом РФ — ред.)», — сказав Нойвірт в четвер на прес-конференції, пояснивши, що йому хочеться «зрозуміти, що це таке — бути президентом Путіним».
Артист також розповів, що хотів би, щоб його автобіографічна книга, випущена вже на шести мовах, вийшла і в Росії.
А відповідаючи на питання, хто красивіше — Кончита Вурст або російська учасниця "Євробачення-2015" Поліна Гагаріна, Нойвірт заявив однозначно: "Поліна!" «Правда, у нас однакова зачіска», — продовжив артист, погладжуючи свої довгі чорні волосся.


Також на прес-конференції в четвер австрійський співак отримав з рук керівника компанії Sony Music "платиновий диск" за свій перший альбом "Кончита", що вийшов напередодні "Євробачення-2015".


«Це означає так багато для моєї артистичного життя, це неймовірно», — зізнався він, приймаючи нагороду, і порівняв довгоочікуваний альбом з народженням дитини.


Говорячи про свою світової популярності, артист розповів, що його впізнали деякий час тому в аеропорту в Австралії, коли він подорожував в звичайному одязі, а не в сукні і без макіяжу, як його звикли бачити на сцені. «Співробітниця безпеки (в аеропорту) сказала мені — адже ви бородата дама, так? Серйозно? Я практично на краю світу, і мене впізнають без туші для вій і тому подібного! Це мені дуже приємно», — зізнався Нойвірт.