Новини про зірок
Подобається

Соломія Витвицька: журналістка, яка підкорює серця глядачів

09/05/2015     Автор: admin
Соломія Витвицька: журналістка, яка підкорює серця глядачів

383588380

У команді видатних випускників факультету журналістики відбулася заміна. Замість агресивного форварда Ольги Фреймут на поле виходить джокер нашої команди Соломія Вітвіцька. Запальна. Приваблива. Інтригуюча. Цей список можна продовжувати до безкінечності. Соломія Вітвіцька – жінка, яка підкорила мільйони сердець і не лише чоловіків.

Народилася в Бродах (не будемо казати коли, з толерантності). Львів став її другим домом на час навчання у Львівському національному університеті імені Івана Франка (факультет журналістики). Наполеглива праця і жага до навчання призвели до кар’єрного зростання та її переїзду до (більш перспективного) Києва. Працювала на ЕРА-FM, згодом розпочала роботу репортера на «5 каналі». З 2008 року Соломія Вітвіцька працює на каналі «1+1», де вже через три роки стала ведучою «ТСН. Особливе».

Соломія Вітвіцька – сова, тому вранішні прокидання їй вдаються ну дуже важко. Через це більшість її зйомок припадають на пообідній час (і щобибувчасвиспатись,іщобдотямисебепривести).

Стосовно «приведення себе до тями». Не любить Соломія відлежуватися на пляжі. Їй краще прихопити з собою рюкзачок і податися в гори (робить вона це частенько і, як правило, в сукнях, прагне внести новий дрес-код для подолань гірських вершин).

Книги – другий відпочинок. Читати любить. Остання, прочитана нею книжка — це «Танго смерті» Юрія Винничука.

«Мені дуже сподобалось! фантастика переплетена з особистими і любовними історіями, та історичні події!! Дуже захопливо!»

Наостанок пропонуємо Вам кілька порад від Соломії Вітвіцької:

— Починайте з газет, радіо, місцевих невеличких видань, інтернет-порталів


- Набивайте руку, щоби сміливо можна було штурмувати телебачення

— Багато-багато працюйте — успіх неодмінно прийде і до Вас!