Новини про зірок
Подобається

«Незламна» стала успішнішою за голлівудські блокбастери

07/05/2015     Автор: admin
«Незламна»  стала успішнішою за голлівудські блокбастери

Vhu91gi9ijg

З початку 2015 року в український кінопрокат вийшло 13 документальних та ігрових фільмів, шість з яких зняті в ко-продукції з іншими країнами, а сім — повністю вітчизняні.

Кінострічка про легендарну українську жінку-снайпера Людмилу Павличенко «Незламна» перевершила найгучніші голлівудські прем’єри цієї весни (блокбастер «Форсаж-7», «Дивергент», «Гра в імітацію» з Бенедиктом Камбербетчем). У перший уїк-енд прокату її подивилися майже сто тисяч українців. Бюджет картини становив п’ять мільйонів доларів, але вже за два тижні прокату картина зібрала 9,5 мільйона гривень. Та не тільки фінансові показники стали важливими для творців стрічки, а й неабияка кількість позитивних відгуків українців про фільм у соціальних мережах. 

Величезну аудиторію зібрали також документальні стрічки. Це не випадково, адже вони майже в режимі реального часу зображують події, які близькі серцю кожного українця. Фільм «Сильніше, ніж зброя» розповідає про події Революції гідності та історії бійців української армії на східному фронті.