Новини про зірок
Подобається

Що зірки прописують в своїх шлюбних контрактах: $5 млн за зраду

04/05/2015     Автор: admin
Що зірки прописують в своїх шлюбних контрактах: $5 млн за зраду

Це раніше сім'я створювалася за два походу в загс (подача заяви і безпосередньо оформлення). А зараз до цих пунктів все частіше додається третій — похід до нотаріуса для укладення шлюбного контракту. У зірок ці договори часом виходять вельми епатажні.
ТРАДИЦІЇ ГОЛЛІВУДУ. Найекстравагантніші шлюбні угоди укладаються за кордоном. Хоча б тому, що в США контракт між подружжям може регулювати набагато більше видів відносин, ніж у країнах пострадянського простору. Якщо в Україні мова в такому договорі піде тільки про майно, то на Заході — про кількість дітей, їх іменах, колір посуду і навіть про ставлення до релігії.
Дуже докладний шлюбний договір, приміром, у свій час склали Мадонна і її колишній чоловік Гай Річі. Згідно з документом, Річі мав "працювати над збагаченням емоційного і духовного стану дружини", читати книги про каббалі, а в разі сварки йому заборонялося кричати на дружину. На жаль, навіть такий контракт не вберіг пару від розставання: вони розлучилися після восьми років спільного життя.

484850

Цікавий контракт уклали перед весіллям Кеті Холмс і Том Круз. У 880(!) пунктах документа подружжя домовилися ледь не про те, хто буде виносити сміття. Приміром, було зазначено, що Холмс зобов'язана погоджуватися з усім, що говорить Круз, і посміхатися в бесіді з ним. При цьому вона не мала права жартувати про гомосексуалізм і "говорити безглузді речі". Але головне, на чому наполіг Круз — це положення, які регулювали відношення його молодої дружини до його релігії: Холмс була зобов'язана жити за правилами саєнтології, практикувати ритуали і дотримуватися законів… Галактичної Федерації Планет. І якщо б на Землю повернувся Ксену (інопланетний володар нібито існував 75 млн років тому) і покликав Круза на свою планету Teegeeack (це не ми придумали — саєнтологи, до них всі питання), то місіс Холмс повинна була полетіти разом з чоловіком. В іншому випадку вона б позбавлялася права претендувати хоч на що-то після розлучення. Який, втім, все ж таки відбувся: у 2012 році після шести років шлюбу пара розлучилася.

330x220_251797

А ось актори Майкл Дуглас і Кетрін ЗетаДжонс уклали угоду через бажання зберегти свій шлюб від походів наліво. За договором, за подружню зраду провинена сторона зобов'язана виплатити іншому $5 млн.

932340