Новини про зірок
Подобається

Притула відверто розповів про те, як став допомагати бійцям АТО (відео)

23/04/2015     Автор: admin
Притула відверто розповів про те, як став допомагати бійцям АТО (відео)

prytula

Відомий тернополянин Сергій Притула розповів, що вся його волонтерська діяльність розпочиналася із душевних поривів патріотизму. Дивившись випуски новин, ситуація яка складалась навколо його пригнічувала, тому хлопець з Тернополя вирішив підкріплюватися особистими зв’язками та знайомствами для допомоги Захисникам України.

Почалося все 1 грудня 2013, коли ми приїхали в місто Червоноград, Львівської області виступати із “Вар’яти-шоу”, в нас було 2 концерти в один день, ми були дуже щасливі, тому що це півтори тисячі людей. А 30-го вночі побили студентів, ми приїжджаємо в Червоноград і не знаємо, буде концерт чи не буде. Тому що перед Народним Домом, де ми мали виступати, велетенський мітинг, тисячі людей, і вже збираються добровольці їхати на Київ, стоять автобуси. Ми думали відміняти, але підійшли місцеві хлопці, які збирались їхати на майдан. Сказали: давайте ми ще подивимось ваш концерт і після того виїжджаємо. Ми з хлопцями прийняли рішення оплатити один з автобусів на Київ. З цього  все і почалося.   

Чим динамічніше і трагічніше розвивалися події на майдані, тим більше фінансової допомоги ми туди вкладали. Плюс вже коли свої гроші закінчились, почались всеодно намагання знаходити якісь кошти, я вийшов на діаспору.

Один знайомий мільйонер українського походження, який живе в Атланті, підсобив дуже значною сумою коштів, якої вистачило і на броники для медсестер, і на допомогу хлопцям з майдану, залишилося хлопцям у лікарнях які лежали, були поранені…,- зізнався Сергій Притула.