Новини про зірок
Подобається

Фільм «Номер 44» провалився в світовому прокаті

20/04/2015     Автор: admin
Фільм «Номер 44» провалився в світовому прокаті

621799_w_300

Фільм "Номер 44", який відкликали з українського прокату, показав невдалі результати касових зборів за підсумками стартових вихідних, повідомляє Variety. Картина заробила всього 600 тисяч доларів в США і 2,1 мільйона доларів у світі. При цьому бюджет стрічки склав 50 мільйонів доларів, передає star.korupciya .

"Коли ви витрачаєте 50 мільйонів на драму для дорослих, ви повинні бути впевнені, що знімаєте в потрібний час і в потрібному місці. Сьогодні, можливо, не варто було це робити, якщо ваш продюсер Стівен Спілберг, а режисер не Анджеліна Джолі. Отримана картина більше підходить для випуску на DVD, але не в кінотеатрах", — сказав киноаналитик Джефф Бік.

15 і 16 квітня компанія-прокатник "Централ Партнершип" відкликала "Номер 44" з прокату в Росії, Україні, Білорусії і Киргизії. Це було зроблено після того, як картину подивилися в міністерстві культури РФ. У відомстві заявили, що фільм, заснований на однойменній книзі Тома Роба Сміта, "спотворює радянську історію".

За сюжетом "Номери 44" агент держбезпеки Лев Демидов, розслідуючи серію вбивств дітей і підлітків, що виявляється під тиском начальства з КДБ, впевненого, що визнання існування маніяків в комуністичному суспільстві — державна зрада. У фільмі зіграли Том Харді, Нумі Рапас, Гарі Олдман, Джейсон Кларк і Венсан Кассель. Виробництвом стрічки займалася компанія Lionsgate.