Новини про зірок
Подобається

Руслана влаштує подвійне застілля на Великдень

10/04/2015     Автор: admin
Руслана влаштує подвійне застілля на Великдень

1_312

День народження чоловіка артистки збіється зі святом. Співачка та громадський діяч Руслана щороку разом із своєю родиною шанують всі пасхальні традиції – дотримуються посту, печуть паски, розфарбовують писанки і крашанки, відвідують церковні служби.

"Бог береже мою сім'ю, тому для мене Великдень – це свято всеперемагаючого духу. Це свято нашої віри. Тому його і називають світлим святом. Цього року традиційно Великдень будемо святкувати в родинному колі. Приїде мама зі Львова. Підемо до церкви святити паски. Обов'язково накриємо стіл. У нашій родині всі дотримуються посту. Особливо мій чоловік Саша", – поділилася Руслана.

Також родина співачки завжди обмінюються з близькими людьми традиційними подарунками: "На Великдень нам завжди передають багато пасок, крашанок, писанок та інших гостинців друзі і родичі звідусіль. Ми з Сашком вже сьогодні отримали велику корзину зі смачними кексами та різною смакотою від нашого друга. Цього року Великодні свята збігаються з Днем народження мого чоловіка, тому ми плануємо подвійне застілля. Запросимо найближчих. Можливо, навіть виберемося на природу, влаштуємо пікнік. Тепле весняне сонце нас підбадьорить. Я відчуваю, що мені потрібно відійти від справ хоча б на кілька днів і відчути життя".

 "Для України зараз найбільше бажання – це мирне небо. Ми будемо молитися у свято Пасхи за Україну. Вітаю всіх з наступаючим святом Великодня – зі світлим Христовим Воскресінням і бережи нас Господь!", – побажала всім Руслана Лижичко.