Зіркові скандали
Подобається

Відеоролик з п’яним Кіркоровим підірвав Інтернет (відео)

07/04/2015     Автор: admin
Відеоролик з п’яним Кіркоровим підірвав Інтернет (відео)

В Інтернеті з’явився запис програми Андрія Малахова, на яку король російської естради прийшов напідпитку. Запис, який так і не вийшов в ефір, збурив шанувальників співака.

Скандальний запис новорічної програми було зроблено ще в 1998 році, але показали його тільки тепер. Ролик, що з'явився в Інтернеті, шокував шанувальників Кіркорова, впевнених в тому, що зірка російської естради категорично проти алкоголю, пишуть «Дни.ру».

За сценарієм новорічної програми, Кіркоров в образі Діда Мороза приходить в гості до молодого телеведучого Андрія Малахова, але замість стандартного інтерв'ю вийшов п'яний бенефіс. Втім, самі учасники запису незабаром після появи його в Мережі виправдалися.

За словами Кіркорова, на передачу він приїхав тверезим, проте виявилося, що його записали без звуку. Кіркоров відразу після цього поїхав до Крістіни Орбакайте відзначати католицьке Різдво і до того часу, коли йому повідомили, що програму потрібно записувати заново, вже встиг пристойно випити.

«Так, я не п'ю, — розповів Кіркоров. — Але дозволив собі такий от маленький «зигзаг». Так вийшло, атмосфера душевна, сімейна була. І я дійсно пристойно випив. Хоча мені здавалося, що я був в нормальній кондиції. Дзвонить мені Стриженов, я йому пояснюю: «Вибач, не можу приїхати, я випив!» Саша мене починає вмовляти: «Та нічого страшного!» Коли мене о другій годині ночі привезли в студію, включили софіти, я тут же поплив».

Відзначимо, що Кіркоров з Малаховим мали відкривати новорічний вечір. Однак Костянтин Ернст, побачивши запис, заборонив пускати його в ефір.