Зірка тижня
Подобається

Ірина Білик: Новий роман з молодим гітаристом

03/04/2015     Автор: admin
Ірина Білик: Новий роман з молодим гітаристом

Співачка Ірина Білик показала свого бойфренда-гітариста, якого "позичила" у колеги Наталі Могилевської.

Обранця зірки звати Орест Галицький, і він допомагає Ірині вдосконалювати українську мову, пише tabloid.pravda.com.ua, з посиланням на "Комсомольську правд в Україні".

Ірина напередодні ювілею розповіла, як познайомилася з молодшим за неї Орестом. Ірина шукала гітариста, а Наталія Могилевська "поділилася" своїм. З цього все і почалося, зокрема, і дружба з Наталею.

"…Коли я в екстреному порядку розшукувала для своєї групи гітариста перед концертами… Сталася прикра історія: після моєї хвороби і місяців сценічної перерви, група "ТІК "переманила" до себе мого музиканта. І я попросила, можна навіть сказати — "позичила" у Наташі гітариста Ореста", — поділилася Білик.

І хоча Ірина — сильна та емоційна жінка, зі своїми чоловіками вона поводиться інакше.

"Я завжди вибирала чоловіків з характером, як у мене самої. Це в процесі життя потім виявлялося, що люди ми різні… Я можу бути владною і суворою на роботі, а от удома беззаперечно підкоряюся. Все, що хоче чоловік, я для нього роблю. Якщо він хоче, щоб я схудла — худну! Якщо просить не затримуватися вечорами — намагаюся довго не гуляти, не пити багато шампанського, як всі дівчатка. Він мене за це хвалить, і мені приємно", — поділилася артистка.

До речі, нещодавно Білик наважилася на сміливий крок – знялася у відвертій фотосесії. Для цього вона викликала з Москви фотографа Аслана Ахмадова.

"Вдома, до речі, у мене розгорілися суперечки з моїм хлопцем — він дуже нервував, дізнавшись, що мене бачитиме роздягненою інший чоловік. Минуло небагато часу, і ми дійшли консенсусу — якщо це красиво, чому б і ні?" — зауважила співачка.

"Такі фотосесії однозначно підвищують самооцінку жінки! Я навіть стала по-іншому з чоловіками розмовляти! Якщо раніше думала: "Боже, як би ніхто нічого не побачив! Ніжки треба закрити", то зараз з'явився інший девіз: "Ніжки відкрити!" – похвалилася Білик.