Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 24 серпня

16/08/2017     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 24 серпня

 Овен

День передвіщає вам зустрічі та цікаві знайомства. У Овнів творчих професій з'явиться можливість виразити свій внутрішній світ; загостриться здатність до глибокого сприйняття духовних цінностей. Сприятливий день для відпочинку, духовного перетворення, подолання сумнівів. Добре провести день поза домом, займаючись сім'єю, дітьми. Небажане вживання алкогольних напоїв, м'ясної їжі.

Телець

Сприятливий день для початку будь-якої справи. Вірогідні поліпшення фінансового стану або вдала покупка. Можна розраховувати на допомогу і поради друзів, а також надійних, вірних партнерів. Для жінок-Тельців велика ймовірність нового знайомства чи несподіваних романтичних пригод. Чоловікам Тельцям зірки рекомендують уникати гучних компаній і застілля: швидше за все це негативно позначиться на їхньому здоров'ї. Не можна займатися магією, перенапружувати зір. Сон може бути віщим і виповниться рівно через тиждень.

 Близнюки

Регресивний рух Меркурія може зумовити значні фінансові втрати. Ймовірно, вам мають бути купівля або несподівані витрати на ремонт квартири. Чекають домашні клопоти, які заберуть багато часу і сил. Не виключені сварки з близькою людиною. Зірки рекомендують проявити великодушність і поступитися. Не доводьте справу до скандалу.

 Рак

Фінансове становище дещо покращиться. Можливі виграш, повернення боргу чи вигідна покупка. Цей день обіцяє бути сприятливим у багатьох відношеннях. Венера посміхається жінкам. Чоловікам доведеться відрядження або ділова зустріч, яка призведе до невеликим, але перспективним змінам.

Лев

Сприятливий день. Ймовірно, справи будуть вирішуватися з мінімальними втратами часу і сил. Хороший день для колективних занять, спілкування. Для досягнення поставленої мети залучіть до своїх проектів і планами інших людей, щоб спільними зусиллями діяти більш ефективно і надійно. Якщо все буде складатися успішно, не виключено, що до кінця року ви підвищите своє суспільне і матеріальне становище.

Діва

Хороший день для занять спортом, для спілкування. Ймовірно, вас очікують зміни в матеріальному становищі. Як показують зірки, діяльність у спільному проекті принесе вам прибуток. Планети вам сприяють, а тому дозволять блиснути талантами. Однак не слід займатися ризикованими підприємствами або пускатися в явні авантюри. Блискавка у сні – знак невірного вибору дороги.

Ваги

Найімовірніше, цей день запам'ятається вам як день значних коригувань довгострокових життєвих планів, пов'язаних або з отриманням нового місця, або з новою цікавою роботою. Приготуйтеся до проблем або до кадрових перестановок. Можливий конфлікт з керівництвом. У другій половині дня можливі неприємні новини, які зможуть вивести вас з рівноваги, вдаривши по настрою чи самопочуття.

Скорпіон

Несподіване знайомство або відновлена зв'язок можуть сприяти фінансовому успіху. Зірки рекомендують відновити роботу над перерваним раніше проектом – ви можете отримати від нього непогану вигоду. Ні в якому разі не втрачайте оптимізму та ентузіазму – вони знадобляться для подолання складних перешкод у вашій роботі. Не слідуйте чужих порад – вони можуть тільки нашкодити. Покладіться на свою інтуїцію.

 Стрілець

Життєво необхідно, щоб ви зберігали свої найпотаємніші мрії і плани в таємниці від сторонніх. Уникайте пустих розмов, і все стане на свої місця. Вірогідні грошові надходження, які допоможуть розібратися з проблемами, що виникли останнім часом. Зірки радять вам не втрачати витримки і сміливості.

 Козеріг

У цей день можливі розбіжності з близькою людиною. Такт і довірче відношення не дадуть проявитися ревнощів або образі. Можуть виникнути проблеми зі здоров'ям. Слід уникати поїздок, а домовлені зустрічі перенести на інший день. Не рекомендується укладати угоди або здійснювати дорогі покупки: ви втратите більше, ніж придбаєте.

 Водолій

День сприятливий для планування діяльності та оцінки власного становища. Щоб встигнути виконати все задумане, рекомендується правильно розподілити свій час. Якщо не втратите рішучості і блеснете відмінною діловою хваткою, досягнете відмінних результатів. Займіться зміцненням свого здоров'я.

 Риби

Успіх у любовних справах не покине вас і в цей день. Однак слід утриматися від легковажності і порожніх обіцянок. Це може послужити приводом до неприємностей. Імовірні проблеми зі здоров'ям. Можуть загостритися хвороби нервового характеру і кишкового тракту. Не піддавайтеся обжерливості.