Новини про зірок
Подобається

Сергій Притула розповів дуже особисту інформацію. До такого фани були не голові!

20/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
Сергій Притула розповів дуже особисту інформацію. До такого фани були не голові!

30 травня до Конотопа з концертом завітає Перше україномовне гумористичне шоу «Вар’яти».Ексклюзивне інтерв’ю із його лідером, відомим телеведучим Сергієм Притулою, — передає Корупція Стар

Популярне: Погана мати!!! Ксенія Собчак вляпалася в черговий скандал через свою поведінку


— Ваш колектив приїздить до Конотопа вперше. Що Вам відомо про наше місто?

— Я особисто в Конотопі не вперше. Десь у році 2008-му був тут ведучим рок-фестивалю «Про-Рок», потім кілька разів був у особистих справах, маю одного дуже хорошого знайомого, родом з Конотопу. Так що буду радий ще раз відвідати місто.
— Колективу вже 7 років. З яким багажем ви прийшли до цього Дня народження? Які головні досягнення?

— Насамперед мене тішить чудова атмосфера у колективі. Нормальні взаємовідносини між творчими людьми, які проводять один з одним більше часу на рік, аніж із сім’ями – це дуже важливо. За останніх кілька років ми стали лідерами гастрольного життя серед існуючих гумористичних колективів в Україні. Так, минулого року ми сягли позначки у 122 концерти на рік. Думаю, що ближчим часом до такої цифри ніхто з конкурентів не дотягнеться. Ну і минулого року, ми, зрештою, стали телевізійним шоу. Зараз готуємось до зйомок другого сезону телеверсії «Вар’яти-шоу». Паралельно готуємо до запуску ще 2 проекти.
vatyaty-3

— Ви часто виступаєте у невеликих містах, коли інші артисти віддають перевагу мінімум облцентрам. Чому так? Чим для вас важливі маленькі міста?

— У нас весь колектив — вихідці з маленьких містечок: Збараж, Млинів, село Гнилички на Тернопільщині… до нас не так часто приїжджав артист. А у таких маленьких містах живе дуже вдячний глядач. То чого ми маємо його обходити стороною?
— В інтерв’ю іншим ресурсам ви говорили, що маєте добрі стосунки з міськими головами на Західній Україні. Чи чули щось про нашого міського голову?

— Особисто не знайомий, але начуваний.
— На офіційному сайті “Вар’яти-шоу” написано, що у шоу немає жартів про політику та гумору “нижче поясу”. Що побачать глядачі на концерті?

— Прийдіть і самі все побачите, — посміхається, — не буду ж я вам всю програму розказувати!
— За кілька тижнів до концерту в касах майже не залишилось квитків. Чи варто конотопцям чекати на вас у гості ще раз? Судячи з попиту, охочих подивитися на “Вар’ятів” вистачить ще не на один концерт.

— Я знаю, що у нас намітився аншлаг і вже запитував концертного директора про можливість ще одного концерту. Але в той самий день чи десь поряд такої можливості немає. 29-го ми не встигнемо доїхати просто фізично, а вже 31-го у мене зйомки «Хто Зверху?». Але однозначно Конотоп закріпимо у графіки наступного туру.