Тренди
Подобається

Тиждень моди вніс новий тренд: Яка сумочка краще підійде вам цієї весни (ВІДЕО)

25/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Тиждень моди вніс новий тренд: Яка сумочка краще підійде вам цієї весни (ВІДЕО)

В цілому, дизайнери взяли курс на універсальність.

Іншими словами, навіть найвишуканіша сумочка або клатч тепер можуть відмінно вписатися в спортивний лук, а великі шопперы і баули можна буквально носити з діловим костюмом. Тижні моди порадували нас своєю різноманітністю, так що сміливо приступаємо до огляду, — Корупція Стар

Популярне: Найсексуальніша жінка вийшла на червону доріжку без штанів (ФОТО)

Сумки-гіганти

Щоб у пору відпусток хоч трохи відпочити від офісної строгості, багато будинків моди запропонували модницям зробити ставку на безрозмірні шкіряні шопперы, сумки-мішки і сумки-баули. Хоча, при бажанні, таку модель можна зробити навіть частиною робочого образу – літо дає можливість трохи розслабитися.

Сумки-ліліпути

У питанні величини сумок дизайнери кидаються з крайності в крайність. Якщо одні вважають, що трендом весняно-літнього сезону 2017 обов'язково повинні стати сумки-гіганти, то інші закликають звернути увагу на крихітні сумки-ліліпути. Такі міні-моделі представлені у вигляді нагрудних металевих скриньок і мініатюрних гаманців для дрібниці. Для більшої місткості носити такі сумочки можна в парі – одну на короткому ремінці, іншу – на довгому.

Класичні моделі сумок

Якщо ти віддаєш перевагу класичний стиль, наступної весни обов'язково придивися до сумок Céline, Hugo Boss, Louis Vuiton, Miu Miu, Valentino. Ці бренди на тлі загальної оригінальності, змогли піднести вічні сумки Келлі, сумки-трапеції і сумки-тоут в зовсім нескучне подобі.

Кілька сумок одночасно

Ще один яскравий тренд весняно-літнього сезону 2017 – носити комплект з двох-трьох сумок різного розміру. Найпоширеніший варіант – велика сумка-мішок чи торбина класичної прямокутної форми, до якої підібраний клатч або невеликий чемоданчик. У всій красі такий підхід продемонстрували Céline і Dolce&Gabbana.

Сумки з шкіри рептилій

Коли звичайна шкіра вичерпує себе як матеріал для творчості, дизайнери звертаються до більш дорогий і оригінальною шкірі рептилій. Принти у вигляді розмальовки змій і крокодилів зустрічалися повсюдно: Altuzarra, Dolce&Gabbana, Givenchy, Louis Vuiton, Miu Miu, Valentino.