Новини про зірок
Подобається

Фанати розчаровані кумиром: Попрощавшись з глядачами Ольга Фреймут подалась у письменниці (ФОТО)

31/01/2017     Автор: Ігор Нагорний
Фанати розчаровані кумиром: Попрощавшись з глядачами Ольга Фреймут подалась у письменниці (ФОТО)

Ольга Фреймут поділилася уривками зі своєї нової книги

Телеведуча Ольга Фреймут вже спробувала себе в ролі актриси, а тепер освоює нову сферу. Фреймут готується до виходу своєї книги. Поки невідомий жанр, в якому написала її Фреймут, і назва книги невідома, передає Корупція.Інфо

616_olga_frjejmut_nash_pan_u_varshav

Про те, що Фреймут написала книгу стало відомо з її посту на Facebook. Ольга опублікувала уривок і підписала, що це уривок з її нової книги:

Були … було … був … Ця безпорадність перед кінцем. Життя — це вступ до смерті. Євдокія знала, що народилася, щоб померти. І жити має так, аби отримати достойну смерть. Груші у дідусевому саду, мамина колискова, молоко від Краси у горнятку … Навіть політ бджоли у безтурботно-жовтому … все надломиться. Останній такт віддиригенить життя — і настане смерть … А поки — молитва. Соло сльози" — клаптик моєї нової книги.

ee

Відзначимо, що знаменитості часто розширюють сфери своєї діяльності. Так співачки пробують себе в ролі актрис або продюсерів, актриси беруть в руки мікрофон і т.ін .. У кого-то виходить, а у кого-то — ні. Але поки невідомо, як йтимуть справи з Ольгою Фреймут, як з письменницею.