Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 13 січня

04/01/2017     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 13 січня

Козеріг

Козерогам сьогодні, 13 січня, належить попрацювати над можливостями просування по кар'єрних сходах. В цей день варто дуже адекватно реагувати на критику, так як вона буде об'єктивною. Важливим моментом буде створення плану дій і постановка цілей. Багато працюйте — і успіх не за горами.

Водолій

Сьогодні, 13 січня, Водоліїв чекає дуже напружений день. Можливі труднощі на роботі, в навчанні чи інших важливих справах. Головне — не втрачати терпіння і самовладання. Навіть сама неприємна ситуація не повинна вивести Вас із себе, так як за Вашою поведінкою і репутацією зараз пильно стежить керівництво.

Риби

Зірки сьогодні, 13 січня, говорять про те, щоб Риби звернулися до фахівців, які знаються на законодавстві, так як Вам загрожують проблеми через відсутність знань у цій сфері. Розмову з партнерами доведеться перенести в офіційне русло, а в цьому може допомогти тільки кваліфікований юрист. Інакше є ризик втратити не тільки партнера, але і  близького друга.

Овен

Овнів сьогодні, 13 січня, чекає неприємна розмова на роботі з керівництвом і з домочадцями. Претензії та пропозиції будуть почуті, але Вам доведеться вирішити, що з усім цим робити. Ретельно проаналізуйте ситуацію, інакше є ризик втратити відразу і близьку людину, і посади на роботі.

Телець

Гороскоп Тельцям на сьогодні, 13 січня, говорить про те, що день буде досить комфортним, але все ж з деякими труднощами на роботі доведеться зіткнутися. У зв'язку з цим Ви вирішите, що Вам потрібно підвищувати свої професійні навички і зверніться з таким проханням до начальства. Шеф позитивно зустріне Ваш намір продовжити навчання.

Близнюки

Сьогодні, 13 січня, Близнюків чекає досить складний в емоційному плані день. Щоб впоратися з навалившим на Вас вантажем, Ви використовуєте всю свою дисциплінованість і силу волі, щоб не зірватися на підвищені тони. Це стане хорошим уроком, як вести себе в комфортних ситуаціях.

Рак

Гороскоп Раків на сьогодні, 13 січня, говорить про те, щоб Ви в цей день зібрали всю свою волю в кулак і показали керівництву, що Ви гідні займаної посади. Проявіть творчість та ініціативу в розв'язанні нової задачі — і можете бути впевнені, що підвищення Вас знайде. Зусилля того варті!

Лев

Левам сьогодні, 13 січня, не варто затівати серйозні розмови або приймати кардинальні рішення, що стосуються особистого життя. В цей день Вам не вдасться повернути Фортуну на свій бік. Тому відкладіть задумане на потім.

Діва

Діви сьогодні, 13 січня, будуть з'ясовувати стосунки з близькими людьми. Через докорів і звинувачень Ви розгубите все настрій і не підете на довгоочікуване побачення з коханим. Подумайте, чи варта така жертва Ваших нервів і проблем на любовному фронті.

Ваги

Ваги сьогодні, 13 січня, чекає небезпечний день. Є ризик зробити помилку на роботі, яка стане причиною Вашого звільнення. Будьте максимально зосереджені та контролюйте робочий процес. Проявіть свій професіоналізм, тоді не буде, про що хвилюватися.

Скорпіон

Сьогодні, 13 січня, Скорпіонам потрібно бути дуже уважними з документами, особливо покидаючи будинок, йдучи на ділову зустріч. Є ризик, що найголовніші папери Ви залишите  в будинку, через що вибухне скандал з діловими партнерами. Не ставте себе в незручне становище.

Стрілець

Гороскоп Стрільців на сьогодні, 13 січня, говорить про те, що Вам варто подивитися на свою трудову діяльність з боку, можливо, деякі моменти потрібно оптимізувати або прибрати зовсім, щоб підвищити свою ефективність і результати. Не соромтеся звернутися до більш досвідченого фахівця, щоб він допоміг Вам у постановці професійних цілей.