Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 12 січня

04/01/2017     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 12 січня

Овен 
Овну необхідно здригнутися. Таке враження, що йому все байдуже! Насправді ж емоції Овна притупила рутина, і якщо він зуміє внести різноманітність у свої дні, то оживить і згаслий ентузіазм. Можливо, є сенс тимчасово відкласти всі справи і відправитися куди-небудь на відпочинок. Або ж навпаки – взятися за новий проект, який обіцяє нові перспективи. Нехай навіть ці перспективи з'ясовані не до кінця, невеличка авантюра піде Овну на користь, повернувши йому свіже сприйняття «тут і зараз».

Телець 
Будь-який механізм, гвинтиком якої є Телець (будь то сім'я, робота або щось ще), здатний  давати прикрі збої. І хоча ці збої будуть укладатися переважно в дрібницях, вони можуть сильно відволікати Тельця, заважаючи зосередитися. Як результат, йому буде складно похвалитися хорошими результатами у цей день. Втім, навряд чи хто-небудь з оточуючих, навіть начальство, буде очікувати від Тельця подвигів на тлі загальних пробуксовок і проблем.

Близнюки 
Зірки категорично не рекомендують Близнюкам діяти поодинці! Це день, коли самотужки вони нічого не вирішать, а якщо спробують, то результат буде плачевним. Так що якщо Близнюки захочуть вирішити якесь важливе питання, їм волею-неволею доведеться обговорити його з оточуючими, вислухати їх думку, знайти компроміс. Однак результат буде коштувати витрачених зусиль: такий, здавалося б, складний шлях виявиться куди ефективніше прямого.

Рак 
Раку не слід лізти в авантюри – і в роботі, і в особистому житті, і в будь-яких інших справах. Скрізь, де він хоча б трохи розраховує на успіх, його можуть чекати збої: удача візьме собі відгул. Втім, щоб уникнути неприємностей, Раку досить не ризикувати, у всьому дотримуючись перевіреного, консервативного курсу. Або зайнятися простими поточними справами: робити їх все одно колись треба, а помилки в них не дуже страшні.

Лев 
Леву не варто покладатися тільки на себе – самовпевненість може призвести до помилок і збоїв. В цей день Лев може легко не помітити того, що знаходиться прямо у нього перед носом, або ж помилитися в елементарному питанні. Зате у Лева відмінно вийде працювати в парі: якщо хтось із близьких людей люб'язно погодиться контролювати його, Лев стане куди більш уважним і менш розсіяним.

Діва 
Діві не варто братися за великі проекти з участю інших – їй навряд чи вдасться їх здійснити. Те ж саме стосується і будь-яких спільних починань. Єдина людина, на якї Діва може хоча б трохи покластися, – це вона сама, а значить, є сенс зосередитися на тих проектах, де вона особисто за все відповідає. І де їй при всьому бажанні ніхто не зможе перешкодити.

Терези 
Зірки радять Терезам влаштувати презентацію свого проекту або навіть себе самих: навколишні відмінно до цього поставляться! День схиляє Терези до того, щоб говорити на мові образів і емоцій, – а це саме та мова, яку всі навколо сприймуть на «ура». Іншими словами, Терезам не варто завантажувати мозок слухачів цифрами і фактами. Досить яскравих, заразливих емоцій – і люди за ними охоче підуть!

Скорпіон 
Скорпіону слід приготуватися до того, що далеко не все виявиться таким, як здається на перший погляд. При цьому сюрпризи можуть бути як приємними, так і не дуже. Наприклад, можуть виникнути несподівані труднощі і пробуксовки в справах, які Скорпіон вважав давно вирішеними. В той же час якісь складні питання можуть зважитися самі собою, як за помахом чарівної палички. Іншими словами, протягом дня Скорпіону варто тримати руку на пульсі і бути готовим до будь-яких несподіваних поворотів.

Стрілець 
День не схиляє Стрільця аналізувати або вдаватися в подробиці. Стрілець може на ходу приймати рішення чи відкидати ідеї, підкоряючись лише внутрішньому пориву. Однак зірки попереджають його, що покладатися на інтуїцію не варто. Передчуття, швидше за все, виявляться неправдивими, а засновані на них рішення – неправильними. Щоб уникнути можливих ускладнень і неприємностей, Стрільцю не слід рубати зопалу. І вже тим більше не ставити крапку у якому-небудь важливому питанні.

Козеріг 
Козерогові треба бути тричі обережним – особливо у всьому, що стосується ризикованих проектів і авантюр. Зірки говорять, що на удачу в цей день покладатися не варто, є ризик зазнати нищівного краху. Так що якщо раптом Козерогові здасться, що шанс сам пливе до нього в руки, йому не варто ризикувати. Найрозумніше виждати час, відклавши проект на потім: з часом ситуація зміниться і Козеріг зможе повернутися до того, що задумав.

Водолій 
Ентузіазм Водолія здатний призвести до зворотного результату. Замість того щоб просуватися вперед, Водолій зі своїм старанним завзяттям може викликати роздратування у оточуючих, і це буде гальмувати всі його починання. Щоб подібного не сталося, зірки радять Йому поберегти свої сили і провести день в спілкуванні з близькими людьми. Ну а якщо ситуація буде вимагати від Водолія активності, намагатися не виявляти зайвої напруги.

Риби 
Зірки радять Рибам розслабитися і як слід відпочити. Їм це просто необхідно, щоб відновити виснажений запас енергії і життєвих сил! Правда, розраховувати на розуміння оточуючих не доводиться, а значить, Рибам доведеться придумати, як імітувати діяльність без шкоди для себе та інших. Можливо, частину своїх обов'язків вдасться перекласти на плечі інших, а іншу і зовсім відкласти в дальній ящик. Нехай Риб це не обтяжує: вже на днях вони візьмуться до справи з новими силами!