Новини про зірок
Подобається

Внучка Софії Ротару вразила красою в несподіваній фотосесії (ФОТО)

22/10/2016     Автор: Катерина Гук
Внучка Софії Ротару вразила красою в несподіваній фотосесії (ФОТО)

Соня Євдокименко, внучка нашої славетної співачки Софії Ротару ще школярка, але вже впевнено набирає популярність в якості моделі.

15-річна Софія Євдокименко виклала в Instagram кілька фотографій, на яких вона невимушено ходить по осінньому місту, передає Корупція.Стар

А незвичайність полягає в тому, що автор фотографій, які, до речі, виглядають досить професійно, став старший брат дівчини.

sonja-evdokimenko-madrid1
Зараз хлопці перебувають у Лондоні, там походила фотосесія Соні для відомого глянсового журналу W magazine. Один кадр з цієї нестандартної зйомки дівчина виклала в Instagram. На цьому знімку вона позує на свіжому повітрі, на жвавій міській вулиці. Соня одягнена в трикотажне сіру сукню і утеплену джинсову курточку. Судячи по посиланню в підписи під знімком, наряд надано дизайнером Лілією Пустовіт, хрещеною мамою Соні.

sonja

Далі пішли фотографії, зроблені власне рідним братом юної моделі, 22-річним Анатолієм Євдокименком.

sonjaevdokimenko3-493x600 sonjaevdokimenko1

Старший брат Соні закінчив британський Lancing College, а потім вступив до Лондонського Центральний коледж мистецтва і дизайну імені Святого Мартіна на відділення fashion-фотографії – це і зараз основне заняття юнаки.

Свою сестру Анатлий фотографує часто, це цілком зрозуміло – дівчина вже знає, як треба позувати. Вона знімалася для обкладинки українського глянцевого журналу, не раз позувала у рекламних зйомках.


Сім'я Євдокименко, голова якої син Софії Михайлівни Ротару Руслан Євдокименко, дружна і, судячи з фотографій в їх Инстаграмах, щаслива. Батьки пишаються своїми дітьми, кК донькою-красунею, так і творчим сином. Молодий чоловік, крім фотографії, яка, схоже, стає його професією, захоплюється музикою — він деякий час працював ді-джеєм, виконував хіп-хоп, виступаючи під ніком Шаман. В даний час сам пише тексти і музику, виконує їх і викладає в мережу під псевдонімом SHMN.