Новини про зірок
Подобається

17-річна дочка Леоніда Агутіна та Анжеліки Варум захопила своєю природньою красою (ексклюзивні фото)

06/09/2016     Автор: Яна Романська
17-річна дочка Леоніда Агутіна та Анжеліки Варум захопила своєю природньою красою (ексклюзивні фото)

Правду кажуть, що чужі діти ростуть не по днях, а по годинах. Ось буквально в лютому дочці Анжеліки Варум і Леоніда Агутіна виповнилося 17 років.

Анжеліка Варум майже ніколи не посвячує громадськість в своє особисте життя, але на цей раз зірка російської естради вирішила привідкрити завісу над своїм сімейним життям і показала фотографії підрослої дочки, яка живе в Маямі. Батьки і не помітили, як їх молодша дочка Єлизавета стала дорослою, передає Корупція.Стар

Варум поділилася найпотаємнішим і повідала, як їй і дочці вдається підтримувати теплі відносини на такій великій відстані:

«Географія ніяк не впливає на наші стосунки. Інша справа — вік … Лізі в лютому виповнилося 17. У цей час батьки зазвичай вже "записуються на аудієнцію" до дитини. У неї свій широкий спектр інтересів, велике коло спілкування і дуже щільний графік справ, включаючи музику і навчання.

Але у нас є кілька незмінних традицій. Щоразу після прильоту в Майамі і перед вильотом до Москви ми з сім'єю і друзями збираємося за домашнім столом. Я дуже люблю готувати і дуже люблю приймати гостей. Сімейні вечері — одне з найтепліших спогадів мого дитинства. Сподіваюся, цю традицію і такі ж теплі спогади успадкує і наша дочка».

У 17-річної Лізи є молода людина з вельми екстравагантною зовнішністю. «Дитина зі своїм хлопцем. Час, куди ти мчиш?! »- запитує в підписі до фотографії Агутін. 

Шанувальники співака відзначили схожість залицяльника Лізи з Володимиром Пресняковим-молодшим в молодості. Інші — схожість пари з самими Анжелікою і Леонідом.

Дівчина пішла по стопах батьків і організувала в Майамі власну рок-групу під назвою Without Gravity. Судячи з усього, справи у колектива йдуть непогано. Ліза з музикантами навіть виступала на американському телебаченні.

Анжеліка Варум також розкрила секрет свого міцного шлюбу:

«У нас є звід законів, що діє в периметрі нашого будинку. Перший — ні слова про роботу! Другий — ні слова про політику! В іншому за 19 років спільного життя кожен з нас відвоював свої права і змалював свою зону комфорту. Довгострокові сімейні відносини дійсно неможливі без компромісів. А на компроміси ми здатні, тільки коли розуміємо, в ім'я чого. Безумовно, любов в даному випадку — головний аргумент».

Так, чужі діти ростуть швидко. Не встигнеш озирнутися, як Варум і Агутін виховуватимуть онуків.

1 2 3 4 5