Новини про зірок
Подобається

Успішні моделі з дуже незвичайною зовнішністю (ФОТО)

12/07/2016     Автор: Катерина Гук
Успішні моделі з дуже незвичайною зовнішністю (ФОТО)

У наш час модельні агентства все частіше намагаються відійти від нав'язаних суспільству ідеалів краси і запрошують до співпраці людей з незвичайною зовнішністю, передає Корупція.Стар

 

Вінні Харлоу — колишня учасниця реаліті-шоу «Топ-модель по-американськи». Дівчина страждає вітіліго — порушенням пігментації шкіри. Однак саме її хвороба послужила ключем до світу високої моди. На паризькому Тижні високої моди дизайнери випустили Харлоу першої на подіум, висловивши таким чином своє позитивне ставлення до її незвичайної зовнішності.
 
2
 
На початку червня міжнародні ЗМІ відкрили для себе Аву Кларк. Юна модель з альбінізмом стала справжньою знахідкою для дизайнерів. Батьки восьмирічної Ави — афроамериканці. З раннього дитинства лікарі побоювалися за здоров'я дівчинки, вважаючи, що вона втратить зір. Тепер починаюча модель не тільки абсолютно здорова, але й успішна. Крім модних фотосесій, дівчинка також знімається для різних соціальних проектів, присвячених альбінізму і проблемам, з якими стикаються люди з природженою відсутністю пігменту меланіну.
 
3
Гендерно-нейтральна зовнішність першого в світі манекенника-андрогіна Андрія Пежіча принесла йому світову славу. У 2014 році він попросив називати себе Андреа і переніс кілька операцій по зміні статі. В результаті серб став жінкою, але продовжує надихати відомих дизайнерів на різні творчі експерименти. Пежіч бере участь в кампаніях таких брендів, як Marc Jacobs, Michalsky, Rosa Clara і так далі. Це перший манекенник-андрогін, що знявся для Vogue.
 
 
4
Страждає косоокістю британська модель Моффіт Гарді, яка сподобалася дизайнерам Клер Барроу, Маргарет Хоуелл, і регулярно знімається для обкладинок різних журналів про моду.
 
 
5
60-річний Філіп Дюма, для якого модельний бізнес завжди залишався недосяжною метою, все-таки знайшов своє місце під сонцем. Завдяки тому, що фото пенсіонера залайкали в соцмережах, на нього звернули увагу агентства, і тепер володар сивої доглянутої бороди працює з паризьким URBAN Talents & Models Agency, бере участь в численних проектах і зйомках.
 
6
 
«У дитинстві я ненавиділа свої веснянки, тому що мене дражнили через них. Я намагалася ховати їх, щоб хоч ненадовго влитися в компанію і відчути себе як всі. Не прямуйте за думкою оточуючих і не дозволяйте суспільству перетворювати вас в іншу людину. Все починається з любові і впевненості в собі », — зізналася в Instagram фотомодель Джойджа. Її представляє міжнародне модельне агентство Kitten Agency.
 
7
 
Кейсі Леглер складе гідну конкуренцію будь-якому мускулистому манекеннику. Жінка, що знімається для чоловічих проектів, зробила переворот у світі моди. На подіумах вона демонструє одяг виключно для сильної статі. Брала участь в зйомках L'Oréal, дизайнера Odile Gilbert, журналу Numéro Homme і так далі. Її інтереси представляє нью-йоркське агентство Ford Model.
 
8
 
19-річну модель Моллі Бейр називають «символом анорексії». Клаповухість дівчину, яку насилу можна назвати миловидною, цінують на показах усього світу. Вона представляла колекції Moschino, Jeremy Scott, Alexander Wang, Vera Wang і багато інших. Сама Моллі називає свій імідж сумішшю інопланетянина, щура, демона, гобліна і гремліна.
 
9
 
Юна модель Ейпріл Стар, як і Вінні Харлоу, страждає вітіліго. Незважаючи на це, дівчинка вже встигла взяти участь у модних показах і фотосесіях. На аккаунт Ейпріл в соціальній мережі Instagram підписані 116 тисяч чоловік.
 
10
 
Британці Вікторії Модеста довелося ампутувати ногу до коліна. Незважаючи на це, 28-річна модель вельми успішна на подіумі і працює над своїм третім музичним альбомом.

11
 
Всупереч своїй нестандартній зовнішності,  Аліс Дельял, яка, крім модельних зйомок, грає на ударних в рок-групі, влилася в модний будинок Chanel. Дівчина з ростом 168 сантиметрів виходила на подіум Тижня моди в Лондоні в 2016 році і брала участь в проекті L'Oreal. Її інтереси представляє агентство NEXT Model Management.
 
12
 
Манекенник Шон Росс працював для більшості великих видань, які пишуть про моду. У тому числі британського GQ, італійського Vogue, i-D, Paper, Another Magazine і так далі. Афроамериканець з альбінізмом часто стикався з глузуванням з боку оточуючих, проте це не завадило йому стати однією з найбільш впізнаваних моделей сучасності.
 
13
 
У Сари Макденіел аномальна пігментація райдужної оболонки очей — гетерохромія. Але це не завадило їй потрапити на обкладинку березневого номера Playboy 2016 року.
 
14
Колір волосся Чарлі Баркер змінюється з тією ж частотою, з якою їй надходять пропозиції від фотографів. 20-річна зірка соціальних мереж з більш ніж 616 тисячами підписників в Instagram стала відкриттям для світу моди в 2015 році. Переїхавши з Лондона в Нью-Йорк, Чарлі представляла компанію Diesel.