Плітки
Подобається

Дочка Майкла Джексона дала коментарі з приводу колекції дитячого порно артиста

27/06/2016     Автор: admin
Дочка Майкла Джексона дала коментарі з приводу колекції дитячого порно артиста

Чутки про те, що в будинку Майкла Джексона знайдено дитяче порно, не вщухають. Представники артиста не втомлюються повторювати, що перед річницею смерті ім’я Майкла намагаються очорнити всілякими способами, повідомляє Корупція.Стар (за даними Informing)

Співробітники компанії, в розпорядженні якої знаходиться нерухомість музиканта, написали від свого імені заяву. У ньому вказується, що шанувальники Джексона не хочуть читати брудну і брехливу інформацію.

Відзначається, що в ЗМІ часом навіть не займаються перевіркою фактів —  інформація береться з маловідомих джерел. Близькі співака настійно закликають ігнорувати подібні повідомлення, адже там немає ні грама правди.

Приєдналася до захисту імені Майкла Джексона і його дочка Періс. За її словами, такі новини — «сміття і паразити», а видання, які їх публікують, просто намагаються зробити свою кар’єру на брудному наклепі. Періс на 100% впевнена в тому, що її батько не винен, і це вона буде доводити до останнього.

Нагадаємо, ще за життя артиста його звинувачували в розбещенні неповнолітніх. Правда, пізніше ця інформація не підтвердилася — позивачам довелося зізнатися, що вони просто хотіли отримати гроші.