Зірка тижня
Подобається

Єгорова відвоювала Мухарського

04/04/2015     Автор: admin
Єгорова відвоювала Мухарського

У це важко повірити, однак схоже, що Сніжана Єгорова та Антін Мухарський, який віднедавна обійняв посаду радника міністра культури, помирилися.

Радісну звістку акторка та ведуча повідомила на сторінці у Facebook. Єгорова розповіла, що сьогодні днем була в суді, куди прийшов її непутящий чоловік.

Сніжана, яка відчайдушно боролася за права своїх трьох дітей від Мухарського, а також наполегливо просила коханого повернутись, схоже перемогла. Артистка зуміла відвоювати Антіна у молодої коханки.

"Нарешті!Наш шлюб збережено, офіційно, шляхом надання строку на примирення! Про що сьогодні я наполягала в суді і мене було почуто. Не тільки судом, але й моїм чоловіком -батьком наших дітей! Наразі всі ми вдома! Хочемо цю подію відзначити. Вогонь, шашлики, солодке, квіти, риболовля, як в старі-добрі часи! Батько натхненно проводить час з дітьми в сімейному колі!" — повідомила Єгорова.

Не забула вона також згадати і коханку Мухарського, Єлизавету Бельську.

"Вибачте мені, що не одразу зрозуміла, ким ви останнім часом були для нашої родини! Чоловік мені доповів, що ви дійсно його співробітниця-директорка, куратор, орендаторка квартири та галеристка, яка просуває його творчість. А ще "сіделка", яка лікувала й надавала вчасно медичну допомогу! Дякую вам щиро за збереження мого чоловіка! Думаю, надалі ми ваших послуг не потребуємо, мається на увазі, "особистих", а не фахових", — адресувала послання Сніжана Лізі.