Цифра вражає! Всього за один тур — Дурнєв шокував. Вдалось!

04/04/2023     Автор: Катерина Гук
Цифра вражає! Всього за один тур — Дурнєв шокував. Вдалось!

З минулого року шоумени Володимир Дантес та Олексій Дурнєв виступають у різних куточках Європи в рамках туру «Пожежа». Вони спілкуються з українцями, жартують, обговорюють й серйозні поточні питання в країні, а також збирають гроші на потреби ЗСУ.

В інтерв’ю колишній акторці студії «Квартал 95» Олені Кравець Дурнєв розповів, скільки йому та Дантесу вдалось зібрати грошей в турі.

«Пожежа» — це не тільки одне з найпопулярніших шоу в українському YouTube, але й назва офлайн зустрічей Дантеса та Дурнєва з шанувальниками та небайдужими людьми. Компанію хлопцям на сцені склали й зірки українського шоу-бізнесу, а саме Маша Єфросиніна, Дмитро Монатік, блогерка Раміна Есхакзай та інші.

В шоу «Тихий вечір з Оленою Кравець» Дурнєв розповів, скільки сумарно грошей на допомогу Україні вдалося зібрати.

«Гадаю, десь 4,5-5 мільйонів гривень. Ми вигадуємо різні штуки, як збирати гроші. Ось в Європі ми влаштовували аукціони, продавали футболки, й вони непогано йшли. В Україні ми зробили спеціальну шкіряну куртку, на підкладці був персонаж з нашого шоу «Кракаде», який сидить верхи на леопарді, поганяє його, і каже: «Вперед на Донбас, леопардику». Людям вони дуже сподобалися», — розповів Олексій.

Вже 2 травня європейське турне «Пожежа» продовжиться. Дантес та Дурнєв виступлять в Парижі (Франція), Лондоні (Велика Британія), Франкфурті (Німеччина) та Кракові (Польща).