Сплетни @ru
Подобається

Пішла проти РФ? Пугачова вмазала: разом із Зівертом – підірвали пропагандистів, на всю країну – жорстко!

17/11/2022     Автор: Катерина Гук
Пішла проти РФ? Пугачова вмазала: разом із Зівертом – підірвали пропагандистів, на всю країну – жорстко!

Черговий недополітик із країни-агресора РФ Роман Худяков вирішив висловити свою нікому не потрібну думку на адресу зірки Пугачової, які виїхали з Росії, зазначивши, що Zivert, яку нещодавно похвалила Примадонна, тепер буде в немилості у російської публіки.

Алла Пугачова нещодавно виїхала з Росії разом із дітьми до Ізраїлю. Як повідомляють інсайдери, діти співачки вже набули громадянства іншої країни, а отже, артистка не збирається повертатися на Батьківщину.

Так, нещодавно Примадонна відвідала концерт Zivert на Святій землі, а згодом сфотографувалася з артисткою, похваливши її таланти.

Депутат Худяков не розділив захоплення, вважаючи, що після цього кар’єра виконавиці хіта «Зелені хвилі» в Росії похитнеться.

«Алла Пугачова вручила „чорну мітку“ співачці Zivert на концерті в Ізраїлі. Сьогодні інакше будь-якої похвали від Пугачової не назвеш. І публіка відразу сповнилася і Zivert глибокою зневагою. І люди пишуть прямо, хто така Zivert, яка мала всі шанси стати зіркою в російському шоу-бізнесі. Але з початком СВО вона виявляється повідомила, що наполовину українка, і тому зараз не час співати і танцювати, хоча в Ізраїлі, як бачите, співає та танцює», — написав політик.

Державний діяч несе відверте марення. З одного боку, заявляє, що Примадонна багато зробила для країни і її талант незаперечний, з іншого — він не розуміє, чому зараз артистка негативно ставиться до шанувальників.

«Сама Алла Пугачова уявляє, ким вона стала для російської публіки?! Ненависті немає, даремно вона докоряла їй «рабів» і «холопів». Вона — привид світлого радянського минулого, який перетворився на живу, але потойбічну істоту, яка забирає в замки з горгульями у селах молодих чоловіків. Тепер, до кого не доторкнеться, на того сиплються прокльони. Сфотографувалася із Земфірою, похвалила її — вона у росіян у «чорних списках», — резюмував громадський діяч.