Криза у стосунках! Вперше — Наталка Карпа зізналась: у прямому ефірі. Що відомо?

11/12/2021     Автор: Катерина Гук
Криза у стосунках! Вперше — Наталка Карпа зізналась: у прямому ефірі. Що відомо?

Відома українська співачка Наталка Карпа нещодавно розповіла, що переживає складний етап у стосунках з чоловіком Євгеном Тереховим.

У програмі «Зірковий шлях» артистка привідкрила деталі їхніх стосунків. Наталка натякнула, що вбачає причину кризи і в собі. Вона зізнається, що бачить свої помилки, зокрема, в тому, що чоловік лише працював, а вона доглядала за дитиною.

«Скажу, що я певно, не зовсім здала цей іспит на відмінно, тому що я бачу свої помилки. Є якісь незворотні моменти, є якісь моменти, які можна підправити. Я дала йому в певний момент трохи розслабитися. У нас було так, що він працює, а я доглядаю дитину. Він добувальник, а я вже сімейний устрій. Ні, так не можна. Тому що коли він йшов на роботу, я ту саму добу працювала, я до 9 вечора з малечею ані на хвилину не сідала», — пояснила Карпа.

Також зірка доповнила, що літо 2021 року було для неї дуже складним, однак вона буде боротись за сім’ю.

«Я знову відчула, що таке броня у серці. Та я з тих, жінок хто до останнього воюватиме за свою сім’ю, що б там не було. Це було найскладніше літо у моєму житті. Я вирішила взяти паузу, я вирішила не загадувати наперед. Тому що сім’я для мене це велика цінність», — сказала Карпа.