Новини про зірок
Подобається

“Я багато чому навчився”: Алекс Родрігес розповів про роман з Дженніфер Лопес. Неймовірні 5 років!

18/08/2021     Автор: Яна Романська
“Я багато чому навчився”: Алекс Родрігес розповів про роман з Дженніфер Лопес. Неймовірні 5 років!

Колишній бейсболіст Алекс Родрігес і співачка Дженніфер Лопес розлучилися в квітні цього року. Пара була разом чотири роки і навіть збиралася одружитися, але в підсумку їхні стосунки зайшли в глухий кут і кожен пішов своїм шляхом. Вчора 46-річний спортсмен розповів про свій досвід стосунків зі співачкою, які він згадує з теплотою.

У мене були п’ять років неймовірною життя і партнерства. Ми з моїми дітьми багато чому навчилися,- сказав він в інтерв’ю Entertainment Tonight.

За час відносин Лопес і Родрігеса їхні діти (у Родрігеса є 16-річна донька Наташа і 13-річна дочка Елла від попередніх стосунків, а Лопес виховує 13-річних близнюків Емму і Макса від Марка Ентоні) дуже зблизилися, і вони часто проводили час разом.

Родрігес говорить, що тепер у нього з доньками з’явилася можливість скористатися цим досвідом, щоб рухатися далі.

Ми так вдячні за останні п’ять років. І тепер нам потрібно зробити наступні п’ять років кращими завдяки взятим урокам. Зараз я прекрасно себе почуваю. Я вдячний Богу за те, де я є зараз. І я дивлюся в майбутнє. В основному, щоб спостерігати, як мої дівчатка продовжують розвиватися, – сказав він.

Оголосивши про розлучення, Лопес і Родрігес відзначили, що вони залишаться друзями. Однак дружні стосунки вони зберегти не змогли. Нещодавно актриса видалила зі свого інстаграму всі знімки з колишнім бойфрендом і відтписалась від нього. Втім, на те є вагома причина: 52-річна Дженніфер зараз зустрічається з 49-річним Беном Аффлеком, з яким у неї був роман 17 років тому.

На відміну від Лопес, Родрігес поки нову любов не зустрів. Хоча ходили чутки, що він зблизився з колишньою коханою Бена Аффлека Ліндсей Шукус. Однак про роман пари мова не йде – з нею спортсмен дружить вже багато років.